Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE. Visul unei zodii se scrie chiar azi!

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE. Visul unei zodii se scrie chiar azi!

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE. Visul unei zodii se scrie chiar azi!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
28 Sep 2019   •   16:35

Horoscop 29 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de duminică.

Horoscop Berbec

Nu trebuie să accepţi ajutorul pe care cineva ţi-l oferă dar în care presimţi că urmează să-ţi ceară mult mai mult înapoi. E un ajutor condiţionat şi chiar nu ai nevoie de aşa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru că tu i-ai oferit de atâtea ori ajutorul fără a pretinde nimic în schimb iar el… ce face? Profită de nevoile tale de acum pentru a-ţi oferi ceva ce el deţine, dar nu o face gratis şi nici cu gânduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde în spatele unui sfat, unui sprijin, unei intervenţii aparent amicale, pentru că sigur preţul de plătit mai târziu e imens şi nu merită acceptat!

Horoscop Taur

Nu mai eşti cel de ieri! Arată lumii că ai evoluat, că ai ştiut să te foloseşti cu înţelepciune de experienţele tale anterioare, că ai învăţat mult din tot ce ai construit până acum. Discuţia pe care o porţi azi cu nişte persoane care au rolul de a-şi da cu părerea cu privire la nivelul la care ai ajuns va fi edificatoare, pentru că tot ce spui îi mulţumeşte, le dă garanţia că eşti omul de încredere pe care se pot baza. Când priveşti înapoi, la cel care ai fost, şi compari cu cel care eşti acum, diferenţa este uluitoare, semn că ai acumulat cantităţi mari de informaţie, de cunoştinţe, de experienţă, ce te fac acum să pari mai matur, mai înţelept, mai responsabil.

Horoscop Gemeni

Deşi la început nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergi, nici ţie nu-ţi vine a crede cum încep să apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert. E o dovadă bună că, dacă vrei să iei decizii înţelepte, e bine să iei mai întâi o pauză, să-ţi goleşti mintea de alte gânduri, ş, când observi că în mintea ta e linişte, vei vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi şi scânteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc şi nu te mai gândi la nimic. E momentul tău de debarasare de orice balast şi, pe un teren complet gol, e şi normal să încolţească alte lucruri bune.

Horoscop Rac

Eşti mai puternic decât ai putea crede, ca atare lasă toate temerile tale despre instabilitate care te încearcă, pentru că nu au nicio legătură cu tine. Toate aspectele vieţii tale, cele pe care pui tu cel mai mare preţ, sunt în siguranţă deplină, eşti protejat şi nimic nu se zdruncină. Temerile nu au ce căuta acum în mintea ta, pentru că, dacă ai privi mai atent, ai vedea cât de bine s-au aranjat toate. Chiar şi ceea ce părea să dureze prea mult, mai mult decât ai fi sperat tu, e benefic, semn că unele lucruri nu se întâmplă atunci când vrei tu sau cum vrei tu, ci când acolo, sus, îi este permis să se întâmple. Calmează-te şi aşteaptă momentul adecvat pentru toate, fără să le controlezi pe toate!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close