Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 3 iulie. Berbecii trebuie să se distreze. Leii nu trebuie să se încreadă în nimeni

HOROSCOP 3 iulie. Berbecii trebuie să se distreze. Leii nu trebuie să se încreadă în nimeni

HOROSCOP 3 iulie. Berbecii trebuie să se distreze. Leii nu trebuie să se încreadă în nimeni
Sursa foto: foto- Pexels
02 Iul 2019   •   16:02

Horoscop Berbec. Ieşi în lume, distrează-te, cunoaşte persoane noi, pentru că te vei simţi excelent numai în spaţii publice, în medii aglomerate unde nevoia ta de socializare şi comunicare este satisfăcută pe deplin. Nu numai că e o plăcere pentru tine să te afli printre cât mai mulţi oameni, dar numai acolo apar şi cele mai bune şanse de a te îndrăgosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu plăcere să îţi atragă atenţia cineva special, încât, la finalul zilei, să poţi spune că ţi-ai pierdut complet capul. Dacă îţi lipsea iubirea, ieşi în lume şi caut-o: e acolo, undeva!

 

Horoscop Taur. E momentul perfect pentru distracţie, iar ocazii vor apărea multiple, totul e să profiţi tu de ele din plin! Prietenii te invită să ieşi, dar ai avea chef şi de o aventură nouă, indiferent în ce plan vrei să-i dai startul. Că e o escapadă pe afară sau că e o aventură romantică, ieşind la vânătoare de inimi, te simţi bine în pielea ta şi te distrezi cu adevărat, cum n-ai mai făcut-o demult. Te comporţi ca un copil pus pe şotii care face tot felul de glume cu cei dragi, pentru că ştie că umorul lui este gustat şi corect interpretat de ceilalţi.

 

Horoscop Gemeni. Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, şi la un astfel de final de drum ai ajuns şi tu azi. Trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care ţi-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzaţie de linişte care îţi va lipsi enorm de acum înainte. Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfârşit. Vei trece la o altă etapă care poate veni cu altceva nou şi poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

 

Horoscop Rac. Amintirile te ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol în viaţa ta de acum înainte. Fă un efort să nu te mai întorci iar şi iar în acelaşi loc, iartă şi uită, şterge cu buretele ce a fost ca să poţi trece la etapele următoare.

 

Horoscop Leu. Nu te amăgi singur că direcţia în care mergi e perfectă, când intuiţia îţi spune că nu e chiar aşa. Poate eşti influenţat de cineva să vâsleşti spre un punct care se va dovedi a fi mai degrabă o iluzie, decât un fapt real. Deschide bine ochii şi nu te încrede în toate promisiunile pompoase care ţi se fac, pentru că există în preajma ta persoane care visează aiurea şi te trag şi pe tine în visul lor imposibil. Mai bine le spui verde-n faţă că se mint singuri, pentru că tu vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu e visul tău, deci poţi vedea realitatea cu maturitate şi poate îi tragi şi pe ei de mânecă la timp.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close