Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii câștigă pe toate planurile, Fecioarele descoperă un nou mod de a avea succes

Horoscop 30 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii câștigă pe toate planurile, Fecioarele descoperă un nou mod de a avea succes

Horoscop 30 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Lună Nouă în Taur - un semn pragmatic al banilor și muncii, așa încât punem lua un nou start în activitățile noastre.

Horoscop 30 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii câștigă pe toate planurile, Fecioarele descoperă un nou mod de a avea succes
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    30 Apr 2022   •   08:50

 O zi minunată, o Lună Nouă minunată care sigur ne va pune pe fiecare pe drumul său potrivit.

Horoscop 30 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o Lună Nouă în zona câștigurilor și toată activitatea lor prinde un ritm nou care poate duce la abundență materială.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Se mobilizează pentru planurile și proiectele lor, deci lasă deoparte comoditatea sau lenea.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni această Lună Nouă este aducătoare mai ales de înțelegerea unor acțiuni care poate nu au avut atât de mult succes. Deznoadă niște greșeli astfel încăt să nu se repete, dar mai mult decât atât să facă lucruri mari de acum înainte.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, o Lună Nouă în zona noilor inspirații. E bine să se uite un pic în jur, să vadă cum au soluționat alții problemele sau cum s-au dezvoltat în domeniul lor profesional, cum au găsit soluții pentru viață în general și cum se inspiră de acolo.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

În proprie lor forță, personalitate, curaj îndrăzneală, chiar și puțină îngâmfare, stă succesul. Cu alte cuvinte trebuie să creadă în ei și ei să miște lucrurile, să inspire oamenii.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Această Lună Nouă poate veni cu o nouă viziune, un nou concept despre realizare, reușită, succes sau chiar legat de carieră și afaceri. Deci, o viziune nouă din alt punct de vedere.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

O Lună Nouă în Taur care aduce mai multă recunoaștere capacităților și rezultatelor colaboratorului principal sau partenerului de viață. Cu alte cuvinte, succesul stă și dacă ia omul așa cum e și îl valorizează în ce face bun.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Luna Nouă în Taur este aducătoare și pentru ei de colaborări noi sau se consolidează niște colaborări pe care le au astfel încât să stimuleze tot ce e mai bun în celălalt. Sigur, și perspectiva câștigului motivează oamenii.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

O lună Nouă care le dă planuri noi profesionale. Ei trebuie să se mobilizeze întâi și să stabilească ce vor și ce nu vor și care este culoarul, direcția și prioritățile de pe lista lor.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o Lună Nouă în Taur care îi mobilizează, îi inspiră, mai ales în aspecte practice ale vieții: casă sau bunuri materiale. Vor mai mult confort și le merge bine.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

O Lună Nouă legată de casă. Unii vor să schimbe casa, alții vor să schimbe raporturile persoanelor din casă, astfel încât să aibă un loc mai onorant pentru ei, dar este de asemenea un aspect care poate aduce vindecare în corp pentru foarte multe persoane.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Luna Nouă în Taur este aducătoare de idei noi sau idei mai clare și mai practice. Știu cum să vreau un lucru, dar știu și cum să fac primii pași spre lucrul pe care mi l-am propus. Această clarificare dă energie pentru planuri.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close