Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 30 iulie. Leii păstrează secrete importante. Berbecii salvează situația

HOROSCOP 30 iulie. Leii păstrează secrete importante. Berbecii salvează situația

HOROSCOP 30 iulie. Leii păstrează secrete importante. Berbecii salvează situația
Sursa foto: foto- Pexels
29 Iul 2019   •   15:49

Horoscop Berbec. Găseşti exact echipa potrivită pentru a rezolva o situaţie pe care, de unul singur, nu reuşeşti să o mai gestionezi. Ceilalţi privesc lucrurile mult mai limpede decât tine tocmai pentru că nu sunt implicaţi emoţional. Împreună cu ei, vei cântări problema pe toate feţele şi vei descoperi mult mai uşor, punctele slabe şi căile de rezolvare. Uneori, ai nevoie de cineva care să te completeze sau, în cazul în care ai deja nişte opinii formate, să te aprobe de pe margine, de parcă nu ai fi prea sigur pe părerile tale. Dacă primeşti de la ei o confirmare, ai mai mult curaj să le pui în aplicare.

 

Horoscop Taur. Apreciezi mult compania femeilor, pentru că te simţi în largul tău printre ele. Chiar dacă te adaptezi preocupărilor lor, nu e nimic rău în asta, pentru că şi ţie îţi place uneori să mai bârfeşti, şi tu eşti preocupat de modă, de cosmetice sau eşti la fel de interesat de domeniile tipic femeieşti. Printre femei descoperi astăzi o prietenă cu care te înţelegi foarte bine, cu şansa de a lega o relaţie de durată. Oferi şi tu multă afecţiune, iar ea, la rândul său, are asupra ta un efect benefic, stimulativ.

 

Horoscop Gemeni. Te afli într-un mediu populat cu foarte multă lume şi acolo unde e aglomeraţie, sunt şi personalităţi foarte diverse cu care trebuie să comunici tolerant şi cu multă răbdare. Fă un efort să te adaptezi tu acestui mediu, nu invers, pentru că nu-i poţi face tu pe ceilalţi să fie de acord cu tine. Majoritatea primează aici, ca atare trebuie să mai renunţi tu la principii sau la pretenţii ca să fii acceptat printre ceilalţi. Eşti doar o rotiţă într-un angrenaj, dar efectul creat prin unirea tuturor e fantastic.

 

Horoscop Rac. Deşi eşti foarte sensibil la orice stimul negativ, azi ar trebui să te menţii tare pe poziţie şi să nu te laşi afectat de nimic trist. Dacă începi să sapi după motive de supărare, sigur vei găsi câteva, ca atare numai de voinţa ta depinde dacă ziua va fi liniştită sau agravată de tristeţe şi alte griji. Încearcă să nu te gândeşti la nimic din ceea ce te-ar putea supăra mai mult decât e cazul, pentru că există suficiente motive în jur. Lasă bilanţurile pentru altădată, când poate psihicul tău va fi mai liniştit.

 

Horoscop Leu. Dacă cineva îţi cere să păstrezi taina pe care ţi-o împărtăşeşte, trebuie să fii discret şi să-i respecţi intimitatea, exact aşa cum doreşte. Eşti un confident de încredere, nimeni nu ştie să tacă mai bine ca tine, la nevoie. Oricât de mare sau de greu ar fi secretul pe care ţi-l spune între patru ochi, nu pica în ispita de a-l transmite la toată lumea, fiindcă îşi va pierde încrederea în tine. Dacă ai promis că taci şi nu mai spui la nimeni, aşa să faci, pentru că l-ai putea dezamăgi cumplit dacă vei răsufla informaţia spre alţii.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close