Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 30 iunie 2019. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte

HOROSCOP 30 iunie 2019. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte

HOROSCOP 30 iunie 2019. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Iun 2019   •   11:20

HOROSCOP Berbec. Sunt momente când cel mai bine e să rămâi în umbră şi să nu atragi prea mult atenţia asupra ta, pentru că unii abia aşteaptă să se lege de cel mai mic motiv ca să te critice sau să te atace. Mai bine taci şi faci, decât să povesteşti înainte de ai de gând să realizezi, pentru că răutăţile unora te-ar putea opri din elan înainte de a încerca. Nu ai alături de tine companioni prea buni, ci mai degrabă nimereşti printre invidioşi care stau cu ochii pe tine gata să-ţi fure ideile sau să-ţi taie elanul. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta astăzi, mai bine stai pe margine şi-i laşi pe ei să se manifeste cum vor, dar nu interveni ca să nu atragi tirul săgeţilor lor către tine.

HOROSCOP Taur. Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!

HOROSCOP Gemeni. Stai şi cântăreşte atent, ca într-o balanţă, argumentele pro sau contra, informaţii pe care le deţii, senzaţiile care te încearcă, pentru că vei reuşi să faci ordine între situaţiile extreme. Chiar dacă totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, vei reuşi să discerni foarte atent între toate aspectele diametral opuse şi să iei decizia corectă. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, mai bine mai aduni detalii înainte de a-ţi exprima ultimul cuvânt, pentru că lucrurile se pot schimba şi de la o oră la alta, şi te vor deruta şi mai şi. Chibzuieşte pe îndelete şi abia după aceea spune ce ai ales.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close