x close

HOROSCOP 30 IUNIE. Fecioarele sunt motivate de o pasiune nouă, Gemenii trebuie să se gândească bine înainte de a lua o decizie

29 Iun 2019   •   22:47
HOROSCOP 30 IUNIE. Fecioarele sunt motivate de o pasiune nouă, Gemenii trebuie să se gândească bine înainte de a lua o decizie Foto: Pixabay.com

HOROSCOP 30 IUNIE. Berbec. Sunt momente când cel mai bine e să rămâi în umbră şi să nu atragi prea mult atenţia asupra ta, pentru că unii abia aşteaptă să se lege de cel mai mic motiv ca să te critice sau să te atace. Mai bine taci şi faci, decât să povesteşti înainte de ai de gând să realizezi, pentru că răutăţile unora te-ar putea opri din elan înainte de a încerca. Nu ai alături de tine companioni prea buni, ci mai degrabă nimereşti printre invidioşi care stau cu ochii pe tine gata să-ţi fure ideile sau să-ţi taie elanul. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta astăzi, mai bine stai pe margine şi-i laşi pe ei să se manifeste cum vor, dar nu interveni ca să nu atragi tirul săgeţilor lor către tine.

HOROSCOP 30 IUNIE. Taur. Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!

HOROSCOP 30 IUNIE. Gemeni. Stai şi cântăreşte atent, ca într-o balanţă, argumentele pro sau contra, informaţii pe care le deţii, senzaţiile care te încearcă, pentru că vei reuşi să faci ordine între situaţiile extreme. Chiar dacă totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, vei reuşi să discerni foarte atent între toate aspectele diametral opuse şi să iei decizia corectă. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, mai bine mai aduni detalii înainte de a-ţi exprima ultimul cuvânt, pentru că lucrurile se pot schimba şi de la o oră la alta, şi te vor deruta şi mai şi. Chibzuieşte pe îndelete şi abia după aceea spune ce ai ales.

HOROSCOP 30 IUNIE. Rac. Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău prin mediile prin care treci, ieşi imediat de acolo, ca să nu te influenţeze şi pe tine negativ. Eşti ca un burete care absoarbe energiile celor cu care intri în contact, iar azi nu ai parte de tovarăşi prea plăcuţi. Unii critică prea mult şi nimic nu le convine, alţii aduc injurii sau bârfesc, deci cum să te simţi în largul tău într-un spaţiu din care lipsesc bunăvoinţa, amabilitatea, armonia? Cel mai bine e să eviţi astfel de grupuri, pentru că vei simţi de la o poştă dacă ceva nu e în regulă acolo. Dacă îi tolerezi aşa, nu trece mult şi te iau şi pe tine în vizor cu judecăţi severe.

HOROSCOP 30 IUNIE. Leu. Prezenţa prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tău, deoarece nu ai timp să te gândeşti la ale tale datorită veseliei şi gălăgiei create de ei. Implică-te în buna dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei reîncărca bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanţă, de totală detaşare, în care să îţi aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, uşoare ale vieţii. Ce atâta încrâncenare, obsedat de tot felul de probleme? Arată că reuşeşti să te rupi de orice şi să te simţi bine alături de cei care te invită la joacă sau la aventură.

HOROSCOP 30 IUNIE. Fecioara. Eşti motivat de o pasiune nouă, de parcă te cuprinde un elan revoluţionar ce are la bază o activitate care îţi face imensă plăcere. Când faci ceva cu drag, şi roadele vor fi excelente, de aceea pui suflet în tot ce faci. Totul evoluează foarte repede, pentru că nici nu simţi efortul sau oboseala atunci când te implici în ceva atât de plăcut sufletului. Poate fi o activitate în cuplu, poate fi timpul petrecut în familie, poate fi un hobby personal ce te umple de satisfacţie, ca atare ziua are numai emoţii pozitive de oferit.

Mai multe pe jurnalul.ro.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati