Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 martie 2021. Peştii se bucură de noroc la bani, Berbecii răspund tuturor provocărilor

Horoscop 30 martie 2021. Peştii se bucură de noroc la bani, Berbecii răspund tuturor provocărilor

Horoscop 30 martie 2021. Peştii se bucură de noroc la bani şi un câştig neaşteptat.

Horoscop 30 martie 2021. Peştii se bucură de noroc la bani, Berbecii răspund tuturor provocărilor
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2021   •   14:05

Horoscop 30 martie 2021 pentru Berbec

Spuneţi ceea ce simţiţi fără reţineri pentru că persoana de lângă voi are nevoie, din când în când, de anumite declaraţii pentru a şti că lucrurile sunt în regulă. De asemenea, acest lucru vă face şi vouă bine. Vă veţi simţi mult mai liniştiţi.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Taur

Nu vă temeţi să apelaţi la un doctor dacă problema voastră persistă. Cu cât mai repede mergeţi şi vă învingeţi frica, cu atât mai repede se va rezolva şi problema şi vă veţi putea întoarce la viaţa voastră obişnuită.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Gemeni

Gemenii sunt picaţi pe gânduri, astăzi, însă nu este nimic greşit în asta. Din când în când chiar şi voi aveţi nevoie de puţin timp singuri pentru a vă face un bilanţ personal. Aveţi motivele voastre şi asta vă va ajuta pe viitor să înţelegeţi mai bine situaţia în care vă aflaţi.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Rac

Noi proiecte profesionale se întrevăd şi, chiar dacă v-aţi programat câteva zile libere, veţi fi nevoiţi, din nou, să dovediţi că sunteţi în stare să faceţi orice. Decizia e la voi. Fie munciţi până la epuizare, fie vă deconectaţi total pentru câteva zile şi reveniţi în forţă.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Leu

Eliberează-te de tensiune cu câteva exerciții fizice sau o plimbare în compania unei persoane  dragi cu care împărtășești aceleași valori. De asemenea, te poate relaxa un hobby căruia să-i acorzi ceva timp. Va fi cea mai bună cale să îți pui ordine în gânduri și să lași ngativitatea să plece.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Fecioară

Dacă îți închipui că nu e important să îți amintești aniversarea cuiva te înșeli. Astăzi s-ar putea ca cineva să îți reproșeze asta fără menajamente. Adevărul este că astfel de detalii nu trebuie uitate, mai ales când este vorba de cineva cu care te împaci bine.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Balanță

Îngrijorarea în avans nu ți se potrivește așa că încearcă să îți petreci ziua cât mai calm cu putință. Nu te gândi inutil la cum ar fi fost să ai alt job sau să iei totul de la capăt. Problemele  pe care le ai acum se vor rezolva în scurt timp.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Scorpion

Nu privi cu suspiciune și nu refuza invitația cuiva de a lua masa împreună. Cu atât mai mult dacă este vorba de vreo rudă. Orice comentariu nelalocul lui te va face să te simți ulterior prost și îți va da ziua peste cap.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Săgetător

Cineva extrem de special v-a captat interesul. Sunteți în centrul atenției toată ziua şi tot ce vă doriţi este să îi impresionați pe cei din jur. În cazul în care nu vă puteţi concentra la toate lucrurile din jurul vostru, nu trebuie să vă simțiți vinovați. Nu vă irosiţi timpul cu problemele altora şi încearcaţi să faceţi doar ceea ce vă place.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Capricorn

Fricile interioare au pus stăpânire pe voi. Tot ceea ce simţiţi este nefondat, aşa că încearcaţi să nu vă pierdeţi optimismul. Dacă starea de sănătate vă pune probleme, ar fi cazul să mergeţi la doctor sau să faceţi o serie de investigaţii suplimentare. Nu amânaţi vizita la medic! Indiferent cât de obositţi vă simţiţi, nu îi lăsaţi pe cei din jur să vă acapareze cu problemele lor.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Vărsător

Situaţiile prin care treceţi nu vă aduc fericirea. A venit momentul să vă asumaţi responsabilitate pentru greşelile trecute. Discutaţi cu cei dragi. Ideile lor s-ar putea să nu fie rezolvarea tuturor problemelor vostre, iar cel mai bine ar fi să analizaţi în linişte toate sfaturile pe care le primiţi astăzi. Bucuraţi-vă de un moment de solitudine.

Horoscop 30 martie 2021 pentru Pești

Vă bucuraţi de dragoste şi susţinerea tuturor membrilor din familie. Timpul petrecut alături de cei dragi este extrem de important pentru voi, aşa că mergeţi în vizită şi încercaţi să faceţi daruri cât mai inspirate. Ziua de marţi, dar şi restul sptămânii marcheată un câştig financiar, atât pentru voi cât şi pentru familie.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close