Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Sep 2019   •   16:36

Horoscop 30 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de luni.

Horoscop Berbec

 Ai tendinţa de a-ţi lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ţi aparţin. Nu aşa poţi fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situaţii, ci trebuie să le ridici moralul, să le arăţi că există soluţii, şi nu să plângi alături de ei în acelaşi glas. Da, poate unii aşteaptă compătimire şi în acest mod, dar nu cădea în plasa lor, pentru că pesimismul, negativismul, panica, împovărarea cu atâtea gânduri negative nu e soluţia optimă. Nu eşti vinovat de nimic, deci alungă acest gând din minte şi de pe umeri, revenind la normalitate. Îţi faci griji pentru alţii fără rost!

Horoscop Taur

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ţi se cere o investiţie masivă de energie, de ambiţie, de răbdare. Le deţii pe toate deci merită să le focalizezi pe toate în acelaşi sens, deoarece reuşita va fi deplină. Nu te aştepta însă nici la un drum uşor sau scurt, ci e cale lungă până acolo unde vrei să ajungi, dar la voinţa şi sârguinţa de care dai dovadă, eşti capabil de rezultate demne de toată lauda. Apucă-te chiar de azi să faci ceva în direcţia dorită, chiar dacă e o zi de week-end: o cărămidă pusă acum va deveni punct de plecare spre o construcţie de excepţie, ce se ridică lent, cu ambiţie şi răbdare!

Horoscop Gemeni

Spune stop şi porneşte de mâine într-o cu totul altă direcţie decât înainte. Acceptă că există şi alte viziuni, şi alte opinii, şi alte unghiuri de vedere, pe lângă al tău şi, dacă ţi se pare că sună promiţător, preia-le imediat, pentru că sunt în beneficiul tău. Poate fi ca o renaştere, ca o perspectivă complet nouă, într-o lumină care îţi convine de minune, deci numai de tine depinde să pui punct aici unei atitudini greşite sau învechite, şi să alegi altceva. Îmbraci o haină complet diferită, mult mai complexă, dar nu te mai întoarce la cea de până mai ieri. Gata, eşti altul!

Horoscop Rac

Nu-ţi propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj să ţinteşti până departe, către un ţel mai îndepărtat. Chiar dacă evoluţia va fi ceva mai lentă şi deloc uşoară, merită să faci acest pas, pentru că va fi un succes deplin. Ai răbdare, vâsleşte încet, nu pretinde rezultate imediate şi nu-ţi pierde încrederea nici măcar în momentele când ţi se va părea că nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar că mult mai anevoios decât ai fi aşteptat, ca atare continuă pe aceeaşi cale, cu încredere maximă în succesul final.

Horoscop Leu

Ai un talent cu totul special de a te apropia de cei mai mici, de copii sau adolescenţi, încât ar fi bine să petreci mai mult timp în compania lor. Tu ştii să comunici eficient cu ei, indiferent câţi ani vă despart, pentru că, în adâncul sufletului, tu nu te simţi deloc departe de felul lor de a se comporta, eşti un copil mare, deci ţi-e cel mai uşor să te cobori la nivelul lor. Nu înseamnă că eşti uşuratic şi superficial, ci doar priveşti lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, ca un copil fără griji. Dacă ai fi genul care vede în jur doar probleme, e clar că ai începe să-i priveşti şi pe cei mici ca pe o responsabilitate pe care ţi-o asumi cu maturitate, şi nu ca pe cel mai vesel dar din viaţa ta!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close