Antena 3 Horoscop HOROSCOP 31 august. Gemenii se înțeleg de minune cu persoana iubită. Leii au o evoluție grozavă

HOROSCOP 31 august. Gemenii se înțeleg de minune cu persoana iubită. Leii au o evoluție grozavă

30 Aug 2019   •   15:49
HOROSCOP 31 august. Gemenii se înțeleg de minune cu persoana iubită. Leii au o evoluție grozavă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Horoscop Berbec

Ai avea multe de spus cuiva din faţa ta, dar ceva te opreşte să fii atât de sincer şi să-ţi deschizi inima. Ţi-e frică să nu riposteze, să nu înţeleagă greşit, să nu aibă şi el replici cărora să nu ştii cum să le faci faţă, dar nu e bine să-ţi tot reprimi părerile. Dacă ai ceva de spus, spune, indiferent de reacţiile celor cărora te adresezi. A tăcea, a rata ocazia de a vorbi, a te retrage în banca ta lăsând pe altul să se manifeste, ar fi un semn de slăbiciune, poate şi de laşitate, or ideile pe care vrei să le expui merită să fie cunoscute. Fă un pas în faţă şi spune ce gândeşti, ce simţi, ce doreşti, nu mai ţine în tine!

Horoscop Taur

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o mulţime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai că îţi clarifică anumite nelămuriri, dar îţi oferă dintr-o dată mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Dacă înainte nu ştiau ce e de făcut, acum ai mai multe variante, mai multe căi de evoluţie, mai multe soluţii la fel de bune şi ajunge doar să te foloseşti de una din ele ca să ajungi la succes. Ai avut încredere, dar ai avut şi noroc, ceea ce te face să spui că cele mai complicate probleme au cele mai simple soluţii. Totul e să le cauţi!

Horoscop Gemeni

Relaţia sentimentală în care eşti implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care te face să speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ţi dau pace, se vede că eşti îndrăgostit şi că iubeşti cu adevărat, dar nu uita, totuşi, că iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol. Joacă-ţi rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vrei rezultatele cele mai bune. Nu lăsa iubirea să zburde în voie încotro vrea ea, pentru că ai ajuns la un nivel în care deja vezi roadele eforturilor depuse şi probabil sună promiţător, dar nu te culca pe laurii victoriei.

Horoscop Rac

Dacă depăşeşti influenţa nu tocmai plăcută a celor care îţi ţin companie, ai ajunge uşor la succes. Nu nimereşti în cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimişti, trişti, care se tem de orice provocare şi se plâng întruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu eşti în aceeaşi stare psihică, eşti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventură, ca atare ori faci abstracţie de asemenea tovărăşie nefastă, ori încerci tu să le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivaţie care să-i scoată din apatie, iar acea motivaţie poate veni de la unul ca tine, plin de energie şi de chef!

Horoscop Leu

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţa provocărilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum. Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu ţi se oferă pe gratis, deţii toate resursele pentru ca ceea ce ai în minte acum să devină realitate foarte curând. Eşti susţinut de cei care joacă un rol în reuşita finală, nu eşti singur în lupta ta, deci bucură-te că totul merge bine.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close