Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 31 iulie. Taurii au surprize pe plan amoros. Berbecii sunt visători

HOROSCOP 31 iulie. Taurii au surprize pe plan amoros. Berbecii sunt visători

HOROSCOP 31 iulie. Taurii au surprize pe plan amoros. Berbecii sunt visători
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Iul 2019   •   16:01

Horoscop Berbec. Odihna de care ai azi parte e binevenită, pentru că îţi oferă starea perfectă pentru a te detaşa de toate. Ai mai mult timp pentru tine însuţi, pentru a analiza pe îndelete ceea ce-ţi doreşti cel mai mult de la luna care începe. Discuţiile pe care le ai cu familia au şi ele un rol pozitiv asupra stării tale psihice, pentru că primeşti de la cei dragi promisiuni şi garanţii că planurile comune vor ajunge la îndeplinire curând. Tocmai pentru că nu apare nimic să te consume fizic sau psihic în vreun fel, ai chef de visare, de planificare, de o privire în perspectivă spre ceea ce speri să clădeşti de acum încolo.

 

Horoscop Taur. Iubirea e ca un joc adolescentin care te face să te simţi bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplul vostru şi vă apropie şi mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profiţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa. Nici nu ştii de unde descoperi privirea unei persoane atrăgătoare îndreptată către tine în cel mai neaşteptat loc, totul e să fii deschis să încerci. Atmosfera idilică de azi este prielnică unei noi iubiri.

 

Horoscop Gemeni. E plăcută liniştea de acasă, chiar dacă nu aduce nimic nou în peisaj, fiind exact aceeaşi atmosferă de rutină, monotonă şi banală, cu care eşti obişnuit. Eşti o fire care iubeşte noutatea, dar vei descoperi şi în monotonia casnică ceva relaxant, tocmai pentru că nu se iveşte nimic care să te scoată din comoditate. Totuşi, lenea nu e bună pentru o viaţă de familie reuşită, pentru că părinţii sau partenerul de viaţă ţi-ar putea reproşa dezinteresul faţă de sarcinile care îţi revin.

 

Horoscop Rac. Te simţi bine în monotonia acestei zile şi preferi să te ocupi de lucruri banale pe care le ştii pe din afară. Trebuia să vină şi o astfel de zi, pentru că nu întotdeauna ai parte de lucruri interesante. Chiar şi rutina poate fi plăcută, pentru că în tihna casei tale sau în banalul cotidian te poţi gândi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altădată. Scapi de o serie de sarcini şi te simţi eliberat de griji, astfel ca, în câteva zile, să te poţi apleca şi asupra lucrurilor cu adevărat importante.

 

Horoscop Leu. Te cam joci cu sentimentele partenerului şi îl pui pe jăratec. Dai dovadă de un dram de superficialitate în plan emoţional, dar unii ar numi asta labilitate psihică, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi starea de la o oră la alta. Toanele sunt amuzante dacă celălalt te iubeşte orbeşte, dar dacă nu e atât de amorezat pe cât ai dori ci i-a mai rămas şi un strop de raţiune, va trata aceste oscilaţii de comportament drept defecte care s-ar putea să-l pună pe gânduri. Dacă iubeşti sincer, nu te distra cu iubirea, pentru că rişti s-o pierzi.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close