Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 mai 2019. Lumea se joacă și cu emoțiile tale

Horoscop 31 mai 2019. Lumea se joacă și cu emoțiile tale

Horoscop 31 mai 2019. Lumea se joacă și cu emoțiile tale
30 Mai 2019   •   16:47

Horoscop Berbec. Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori eşti chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnezi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când acolo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, ca atare calculează fiecare bănuţ cu prudenţă.

Horoscop Taur. Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trăsnet în calea ta când te aşteptai mai puţin. În urma acestei veşti atât de tranşante, un capitol se încheie brusc în viaţa ta, deci aşteaptă-te la o despărţire în amor, la o demisie decisă pe loc, la o răsturnare bruscă de situaţie, momente critice care te pot lăsa fără replică. Poate nu e chiar un dezastru, pentru că un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui început mai bun, descoperind, mai târziu, că e mai bine că s-a încheiat acum şi atât de repede.

Horoscop Gemeni. Călătoriile nu sunt cea mai bună idee pentru azi, de aceea ar fi recomandabil să nu pleci azi la drum, deoarece surprizele cele mai neplăcute de la drum pot să apară. Ori primeşti veşti proaste de departe, ori deplasarea programată pentru azi e înţesată de piedici şi situaţii neprevăzute, încât aproape că ar fi mai bine pentru tine dacă nu ai pleca nicăieri. Se poate ivi un aspect de ultimă oră care să te oprească să mai ajungi la destinaţia propusă, dar se pare că e mai bine aşa.

Continuarea, pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close