Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 31 octombrie. Leii sunt impuslivi. Racii trebuie să fie atenți cum comunică cu cei din jur

HOROSCOP 31 octombrie. Leii sunt impuslivi. Racii trebuie să fie atenți cum comunică cu cei din jur

HOROSCOP 31 octombrie. Leii sunt impuslivi. Racii trebuie să fie atenți cum comunică cu cei din jur
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Oct 2019   •   15:52

Horoscop Berbec. Cineva te cheamă să i te alături într-un proiect ce va avea efecte dintre cele mai palpabile, numai că rezultatele nu apar uşor, ci prin muncă serioasă, nu glumă. E nevoie de un consum major de timp, de energie, de efort, poate şi de bani, de aceea, dacă i te alături, fii conştient că roadele nu apar peste noapte, ci s-ar putea să treacă şi câteva luni până veţi începe să culegeţi recolta investiţiilor voastre de acum. Se pare că merită, pentru că acest prieten vine cu argumente credibile şi solide şi nu aşteaptă doar de la tine munca, ci veţi pune amândoi umărul pentru rezultatele comune de la final.

 

Horoscop Taur. Nu te juca aşa cu banii pe care îi ai la dispoziţie! Eşti tentat să faci cumpărături doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investiţii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Drămuieşte bine banii de care dispui, ca nu cumva să-i canalizezi într-o direcţie incomplet analizată şi, mai devreme sau mai târziu, să-ţi dai seama că nu era momentul pentru aşa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, căci moda trece şi nu vei purta ceea ce azi zici că-ţi trebuie musai. Chiar nu-ţi trebuie, ai să vezi că peste o lună nici nu-ţi mai place!

 

Horoscop Gemeni. Lumea largă este atracţia ta numărul unu, deci ieşi mai mult pe afară, socializează, simte-te bine printre oameni cât mai diverşi, pentru că ai şansa de a face noi cunoştinţe care pot deveni în timp prieteni buni. Veştile care vin de peste hotare au şi ele un efect excelent asupra psihicului tău, deoarece afli lucruri interesante, pozitive despre cei dragi de departe. Dacă pleci la drum, nu te mulţumi cu zona din jurul locuinţei, ci încearcă să ieşi din judeţ, ba chiar şi din ţară dacă ai cum, pentru că cele mai frumoase evenimente nu au loc aproape de casă, ci la kilometri distanţă.

 

Horoscop Rac. Companionii tăi sunt cam irascibili şi nimic nu le convine, deci înarmează-te cu multă răbdare ca să îi convingi că ai şi tu dreptate. Vin numai cu contra-argumente la părerile tale, se opun cu vehemenţă şi cu un dram de agresivitate, şi, cum nici tu nu taci şi ai limba ascuţită, de la un schimb de idei diferite la o ceartă pe cinste nu e nevoie decât de o scânteie. N-ar fi rău să-i asculţi şi pe ei înainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc, dar dacă fiecare se încăpăţânează doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.

 

Horoscop Leu. Este o zi riscantă pentru declaraţii cu iz categoric, deci ai grijă până unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile şi deciziile drastice, pentru că nu vei mai putea întoarce nimic din drum, după ce ai deschis gura. Eşti cam impulsiv şi spui multe la furie, fără să chibzuieşti prea mult, dar trebuie să fii mai prudent în tot ce declari, pentru că unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie că e vorba de declaraţii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate după aceea. Ai grijă ce spui azi, pentru că va suna a literă de lege!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close