Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 iunie. Zodia care se sacrifică pentru a-i sta alături unei persoane

HOROSCOP 4 iunie. Zodia care se sacrifică pentru a-i sta alături unei persoane

HOROSCOP 4 iunie. Zodia care se sacrifică pentru a-i sta alături unei persoane
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    03 Iun 2019   •   16:10

Horoscop 4 iunie Berbec. Ceva îţi spune să nu duci mai departe ce ai început, pentru că au apărut motive de suspiciune cu privire la şansele de succes ale acestei acţiuni. Mai bine o amâni, o laşi pe altădată, deoarece acum nu sunt întrunite toate condiţiile necesare unui succes deplin. Ceva te trage de mânecă, îţi spune să fii prudent, să nu te bagi mai mult decât e cazul, deocamdată, deci ai face mult mai bine dacă ţi-ai asculta vocea interioară care spune: stai pe loc. Vei vedea că aşa e mai bine, pentru că în câteva zile lucrurile vor evolua din nou foarte bine, după ce hopul care apare acum în cale se va ridica de la sine. Nu depinde de tine să dai deoparte piedica, ţine de alţii, tot ce poţi face e să te opreşti şi să aştepţi.

Horoscop 4 iunie Taur. Nu eşti foarte convins dacă merită să te implici şi tu într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna. Ceva îţi spune că nu ai nimic bun de câştigat de aici, ci doar ai ţine cuiva companie. Dacă tu consideri că a face doar act de prezenţă în viaţa altuia este suficient de important, vei participa şi tu cu ceea ce ştii sau poţi, deşi sufletul tău e în cu totul altă direcţie. Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuţi cum ştii mai bine, îi ţii companie, dar nu eşti încântat de ceea ce vrea el să obţină. Prefă-te că ţii cu el în totalitate, pentru că de asta are nevoie: de susţinere.

Horoscop 4 iunie Gemeni. Unii îţi aduc în permanenţă aminte de cele mai neplăcute evenimente din trecut, descoperind cu această ocazie cât de mulţi inamici ai. În loc să-ţi ridice moralul şi să te ajute să uiţi odată lucrurile urâte din  trecut, au ei grijă să-ţi vorbească numai de vechile erori. Le duci după tine ca pe o pată pe reputaţia ta, deşi tu, între timp, ai realizat de o sută de ori mai multe lucruri bune, dar aşa sunt oamenii: au o doză de răutate şi invidie şi abia aşteaptă să-ţi taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit să fie uitate. Dar ei te-au pus la index şi exact când ţi-e lumea mai dragă, iar te pun în faţa istoricului tău jenant. Nu pune la suflet, recunoaşte-ţi trecutul aşa cum e, arătând cine eşti tu cel de astăzi! Ştii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te ţine minte pentru cea mai mică greşeală.

Horoscop 4 iunie Rac. Visezi frumos şi când vezi că visele tale încep să prindă contur din ce în ce mai bine, prinzi curaj să mergi şi mai departe! Unii ar putea spune că te comporţi ca un copil, furat de iluzii frumoase, dar tu crezi cu tărie în visele tale şi nu te vei lăsa până nu le duci la îndeplinire. Nu te lăsa influenţat de cei care sunt tentaţi să reducă la zero planurile altora, considerând că doar ale lor contează, ci demonstrează-le că, spre deosebire de ei, care doar vorbesc despre ce vor să facă, tu chiar pui umărul să construieşti ce visezi!

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close