Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 MAI, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o surpriză, Peștii obțin ceva ce voiau de multă vreme

HOROSCOP 4 MAI, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o surpriză, Peștii obțin ceva ce voiau de multă vreme

HOROSCOP 4 MAI, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o surpriză, Peștii obțin ceva ce voiau de multă vreme
Sursa foto: foto: captura Antena 3
04 Mai 2019   •   09:19

HOROSCOP Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 4 mai, o zi caracterizată de un pic de egoism, din cauza conjuncției Lună-Uranus.

HOROSCOP Berbec - sunt foarte centrați pe nevoile lor și le impun în fața celorlalți, dar pentru că toată lumea are acest aspect vor concura cu alții la satisfacerea plăcerilor.

HOROSCOP Taur - pentru că Luna este în semnul lor zodiacal, vorbim de autocentrare și reflectare la propriile lor nevoi. Vin cu o surpriză și pentru cei din jur.

HOROSCOP Gemeni -  relaxare. Unii vor să fugă, să nu fie de găsit. Nu e stilul lor, dar s-ar putea să aibă și ei nevoie de o pauză.

HOROSCOP Rac - pun accent pe prieteni și pe surprize. Sunt la rândul lor surprinși de un gest pe care îl face cineva.

HOROSCOP Leu - putere, autoritate. Se ridică cumva deasupra celorlalți sau nu se iau după alții și în felul acesta pot să fie model pentru cineva care descoperă în felul acesta că poate avea demnitate și cuvânt.

HOROSCOP Fecioară - o zi care aduce libertate de gândire. Au simț practic, au și experiență și o împărtășesc celor din jur - îi învață cum să rezolve o anumită problemă.

HOROSCOP Balanță - azi știu să speculeze. Poate fi vorba de a specula emotivitatea sau experiența cuiva. Cer ajutorul și îl primesc sau reușesc să convingă pe cineva să facă după placul lor.

HOROSCOP Scorpion - este o zi în care sunt foarte centrați pe omul de lângă ei, ce vrea, ce-și dorește și cum ar trebui să se comporte ca să obțină de la celălalt ce-și doresc ei.

HOROSCOP Săgetător - muncă sau tot felul de activități în folosul altora. Vor să impresioneze prin asta și reușesc.

HOROSCOP Capricorn - au o zi în care pur și simplu sunt liberi să facă ceea ce simt și poate nu au parte de multe zile de acest gen, așa că dau glas emoțiilor lor și au mai mult curaj decât altă dată să fie declarativi.

HOROSCOP Vărsător - stau mai pe lângă casă sau cu ai casei. E una dintre acele zile în care își încarcă bateriile sau au mai multă grijă de oamenii cu care trăiesc în cămin.

HOROSCOP Pești - o zi care aduce multă animație, multe vizite. E o zi foarte practică, așa că dacă au de rezolvat ceva sau de obținut ceva neapărat știu să ceară sfaturi și să convingă o persoană să-și facă timp și pentru ei.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close