Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt orgolioși și sensibili, Gemenii primesc vești

HOROSCOP 4 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt orgolioși și sensibili, Gemenii primesc vești

HOROSCOP 4 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt orgolioși și sensibili, Gemenii primesc vești
Sursa foto: Sursă : Captură Antena 3
04 Noi 2019   •   09:10

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu anunță crize și iritare astăzi pentru toate zodiile. Trebuie să fim un pic mai atenți, cum vorbim, cum ne adresăm celor din jur.

HOROSCOP. Berbec: Contează pe un prieten, dar s-ar putea să nu primească acea mână întinsă care o așteaptă și de aici tot felul de conflicte și criză de orgoliu. 

HOROSCOP. Taur: Pot avea confruntări cu șefii, asta mai ales dacă nu reacționează bine la o schimbare propusă de superiorii lor. De asemenea, însă, și ei se pot descurca dacă sunt un pic mai imaginativi. 

HOROSCOP. Gemeni: Primesc tot felul de vești, poate chiar de la persoane din străinătate sau de la persoane aflate sus în ierarhie și nu prea știu cum să reacționeze la aceste surprize care li se fac și la muncă.

HOROSCOP. Rac: Ziua poate să aducă o surpriză din partea partenerului de viață sau a unui colaborator, fie vorba de niște bani, nu prea știu de urma lor, așa încât sunt discuții și cheltuieli pentru casă.

HOROSCOP. Leu: Pot sta bine la capitolul importanță, impozanță. Cu alte cuvinte, se impun în fața celor din jur și asta este foarte bine. Însă nu toată lumea este împăcată, mulțumită sau se simte confortabil lângă ei. 

HOROSCOP. Fecioară: Multă muncă astăzi, colegii aduc tot felul de surprize, trebuie să le facă față din mers. Important e că munca produce bani și se bucură pentru asta.

HOROSCOP. Balanță: Au nevoie de un respiro, poate o pauză. Mai multă recreație astăzi. Vor să se detașeze, să se relaxeze un pic. Surprize și cadouri pe care ar fi bine să și le facă singuri ca să fie sigur că le primesc.

HOROSCOP. Scorprion: Stau în banca lor și urmăresc ce se întâmplă în jurul lor. Este bine să fie un pic mai discreți, deși au foarte mult de lucru și au bune rezultate, ideea e să nu intre în conflict sau să nu agite prea mult apele sau să forțeze lucrurile.

HOROSCOP. Săgetător: Ziua aduce multe informații, multe întâlniri, au parte de tot felul de surprize, aud ce fac unii-alții, oamenii din preajma lor și trebuie să țină pasul cu aceste evenimente neprovocate de ei, dar care se întâmplă în jurul lor. Întâlniri minunate cu prietenii și sugestii perfecte.

HOROSCOP. Capricorn: Ziua poate să aducă bani sau gânduri legate de bani sau poate la unii de schimbare profesională și financiară. Gândurile sunt bune chiar dacă nu s-au așezat apele și nu știu de unde să o apuce. În tot cazul, toată lumea le dă sfaturi, bine ar fi să aplece mai mult urechea la ele. 

HOROSCOP. Vărsător: Pot fi mai orgolioși astăzi pentru că Luna le trece prin semn și sunt mai sensibili, li se pare că toată lumea se ia de ei sau toată lumea li se adresează. Pe de altă parte stau bine la capitolul imaginație și pot fi foarte creativi.

HOROSCOP. Pești: Atenție la sănătate, pe de altă parte nu e bine să intre în conflicte, dispute sau să sară în ajutorul cuiva fără să cunoască foarte bine contextul pentru că își pot creea probleme absolut inutil.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close