Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 octombrie. Leii sunt remarcați prin calitățile lor. Berbecii sunt mândri de ce au realizat

HOROSCOP 4 octombrie. Leii sunt remarcați prin calitățile lor. Berbecii sunt mândri de ce au realizat

HOROSCOP 4 octombrie. Leii sunt remarcați prin calitățile lor. Berbecii sunt mândri de ce au realizat
03 Oct 2019   •   15:54

Horoscop Berbec. Este un moment bun să duci la sfârşit un proiect care a consumat mari resurse de energie şi timp, dar eşti mulţumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Eşti în acel punct în care poţi privi cu mândrie la ce ai realizat. Ai urmat etapă cu etapă o strategie foarte bine gândită de la început, nu te-ai abătut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mândrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru acest demers complicat, dar acum, că se termină, ţi se pare că a mers ca uns şi că n-a fost chiar aşa de greu pe cât părea la început. Zâmbeşti de satisfacţie când vezi ce a ieşit din mâinile sau mintea ta şi meriţi şi o recompensă.

 

Horoscop Taur. Apare o perspectivă nouă care pe altul l-ar entuziasma, dar nu şi pe tine. Rămâi foarte precaut în faţa noului, pentru că nu eşti sigur că duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare. Păcat, ai putea rata o şansă excelentă dacă laşi îndoiala să te conducă, pentru că dacă ai lăsa un pic lucrurile la voia întâmplării, ai putea avea parte de reuşite grozave. Dacă spui nu de la primele semne, şansa va trece pe lângă tine şi nu vei şti să profiţi de ea, descoperind prea târziu cât de bună era, poate atunci când vei vedea că altcineva beneficiază de acea ocazie minunată!

 

Horoscop Gemeni. Porneşti cu mult elan o activitate nouă care evoluează foarte bine şi foarte repede. Eşti foarte prins în această acţiune şi ai mari aşteptări de la ea, pentru că investeşti mari cantităţi de energie, de gândire pozitivă, de entuziasm şi pasiune, şi la asemenea investiţie de resurse, e clar că şi roadele se vor arăta mult mai repede. Nu te opri din elan, lasă-te împins de acest vânt prielnic ce te propulsează rapid către etapele următoare, şi bate fierul cât e cald. Ai pornit cu dreptul şi ca atare finalul acestei aventuri va apărea şi mai repede decât ţi-ai propus, deci insistă, vâsleşte, trage tare!

 

Horoscop Rac. Inima ta bate mai tare înaintea unui eveniment care deschide o perspectivă complet nouă în faţa ochilor. Ai şi emoţii, dar şi o dorinţă fantastică de a porni la drum, convins că, la final, te aşteaptă satisfacţii dintre cele mai mari. Dacă mai eşti şi stimulat de cei dragi, susţinut de pe margine, încurajat să continui cu încredere şi cu pasiune, succesul este din ce în ce mai aproape. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine evoluează lucrurile, dar la originea acestei reuşite sunt plăcerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar şi un dram de inconştienţă tinerească.

 

Horoscop Leu. Eşti persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E şansa ta în joc, foloseşte-te imediat de ea, pentru că nu te aşteaptă. Cu cât stai să te gândeşti mai mult dacă merită să profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de o rata. Chiar dacă spui că mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele să faci o alegere înţeleaptă.

Continurea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close