Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. O zodie își împlinește în sfârșit visul!

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. O zodie își împlinește în sfârșit visul!

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. O zodie își împlinește în sfârșit visul!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Sep 2019   •   16:07

Horoscop 4 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 4 septembrie Berbec. Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influenţat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealaltă. O răsturnare de situaţie neaşteptată schimbă complet cursul lucrurilor şi, în loc să ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie în plus pentru a repara situaţia. Cineva intervine în problemele tale considerând că-ţi este de ajutor, dar faptele sale mai degrabă te încurcă şi mai bine nu te foloseşti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, când ceea ce trebuia să ajungă la succes tinde spre direcţia diametral opusă.

 

Horoscop 4 septembrie Taur. Linguşelile unui amic vor ajunge acolo unde şi-a propus, pentru că poate câştiga ceva de la tine doar pentru cu vorbe dulci. Apelează la minciună, la prefăcătorie, la măşti care te conving mult prea uşor, dar în spatele lor nu se ascund gânduri atât de bune. Din păcate, mai credul din fire, te vei lăsa păcălit de metoda sa de cucerire şi-i vei oferi, în final, ceea ce urmăreşte de la tine. Eşti atât de bun la suflet, încât tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decât să-şi atingă scopurile prin intermediul tău.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close