Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 5 ianuarie. O zodie este sfătuită să nu neglijeze odihna

Horoscop, 5 ianuarie. O zodie este sfătuită să nu neglijeze odihna

Horoscop, 5 ianuarie. O zodie este sfătuită să nu neglijeze odihna
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Ian 2018   •   23:01

Horoscop, 5 ianuarie. Trigonul format de Luna cu Saturn aduce in general momente placute, mai ales in plan sentimental. Aveti ocazia sa faceti gesturi frumoase sau sa va bucurati de aprecierea partenerului. Puteti sa va ganditi serios la planuri de viitor in ceea ce priveste viata sentimentala, pentru ca sunt sanse mari sa se realizeze.

Horoscop, 5 ianuarie. BERBEC: In prima parte a zilei s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va atrage din primul moment. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. La locul de munca sau in afaceri este recomandat sa fiti foarte atent si sa nu va asumati niciun risc. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Horoscop, 5 ianuarie. TAUR: Se pare ca va simtiti in forma intelectuala excelenta, aveti idei ingenioase si sunteti dispus sa ii ajutati pe colegii de munca sau pe partenerii de afaceri. Relatiile cu cei apropiati ar trebui sa fie foarte bune. Spre seara s-ar putea sa fiti intr-o dispozitie romantica si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Horoscop, 5 ianuarie. GEMENI: Aveti posibilitatea sa cumparati un obiect de valoare pentru casa, pe care familia il doreste de mult timp. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata inainte de a lua o decizie. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul din cauza unor probleme profesionale. Nu se intrevede nimic grav, dar este posibil sa ajungeti mai tarziu acasa si sa amanati o intalnire cu persoane apropiate.

Horoscop, 5 ianuarie. RAC: Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa si cooperanta. Relatiile cu partenerul de viata au o evolutie foarte buna. La locul de munca sau in afaceri sunt sanse sa va faceti remarcat prin sfaturile ingenioase pe care le oferiti colegilor sau partenerilor. Va recomandam sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra.

Horoscop, 5 ianuarie. LEU: Se anunta o zi deosebit de favorabila, cel putin pe plan sentimental. Cu ocazia unei intalniri de grup, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Atractia pare sa fie reciproca si nu este exclus sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu luati in serios afirmatiile unei persoane apropiate, care s-ar putea sa va invidieze.

Horoscop, 5 ianuarie. FECIOARĂ: Contextul astral favorabil al zilei de azi va poate ajuta sa faceti un pas important in viata. Va sfatuim sa ascultati sfaturile persoanelor apropiate si sa luati deciizile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele dumneavoastra pe termen lung. Atentie la tendinta de a neglija activitatea profesionala sau afacerile!

 Mai multe pe eastrolog.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close