Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 5 NOIEMBRIE. Apar noi oportunități pentru Gemeni. Fecioarele primesc un dar divin!

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE. Apar noi oportunități pentru Gemeni. Fecioarele primesc un dar divin!

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE. Apar noi oportunități pentru Gemeni. Fecioarele primesc un dar divin!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Noi 2019   •   16:09

Horoscop 5 noiembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți!

Horoscop Berbec. E mare vânzoleală în jurul tău şi nu reuşeşti să menţii dialogul pe un teren paşnic. Ceilalţi îşi calm pierd cumpătul şi ridică tonul fără motiv şi, cum ai şi tu o limită a răbdării, e normal să sari la un moment dat când simţi că nu mai suporţi tensiunea. Ceva lipseşte pentru a avea o discuţie constructivă în care fiecare să-şi expună punctul de vedere iar nevii pun stăpânire pe fiecare încercare de a te face auzit sau înţeles. Când nu reuşeşti să ţii sub control energiile, furtuna e gata-gata să răbufnească. Ceilalţi îşi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi să te stresezi singur cum să rezolvi problema.

 

Horoscop Taur. Prietenul tău cel mai bun îţi ridică unele semne de întrebare, pentru că nu-l simţi cu adevărat alături de tine, aşa cum te-ai fi aşteptat. Ba chiar s-ar putea să auzi unele vorbe prin anturaj care te fac să te îndoieşti de bunele sale intenţii, de ceea ce simte el pentru tine. Dacă intuiţia îţi atrage atenţia asupra unei feţe ascunse a prieteniei sale, fă tot posibilul să afli mai mult. E posibil să ascundă ceva în spatele amabilităţii sale, şi ar fi bine să afli ce înainte de a te păcăli. Nu înseamnă că îl vei da afară din viaţa ta, renunţând la o prietenie, ci doar că e bine să ştii realitatea, să nu mai crezi chiar tot ce spune, altfel te poate manipula cum doreşte.

 

Horoscop Gemeni. Azi se confirmă cel mai bine proverbul: prietenul la nevoie se cunoaşte! Cineva îţi arată o cale care merită valorificată  din plin, cu încredere, dar cum nu ai încă toate informaţiile, te laşi un pic dus de val, ca să vezi totuşi încotro duce acest nou sens. Lasă-te ghidat de el, pentru că are o idee bună ce va duce într-o direcţie benefică ţie. E un sfat avizat, un ajutor binevenit, o soluţie salvatoare pentru tine, ca atare trebuie s-o accepţi cu inima şi cu mintea deschise, fiind exact răspunsul pe care-l aşteptai pentru clarificarea anumitor aspecte din viaţa ta. Fii recunoscător pentru portiţa deschisă!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close