Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 6-10 iunie. Berbecii atrag bani, Taurii au o perioadă prielnică

HOROSCOP 6-10 iunie. Berbecii atrag bani, Taurii au o perioadă prielnică

HOROSCOP 6-10 iunie. Berbecii atrag bani, Taurii au o perioadă prielnică
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    05 Iun 2019   •   20:00

Horoscop BERBEC: Interesul dumneavoastra pentru bani si castiguri va creste mai mult, deoarece Venus este alaturi de Soare in Casa castigurilor. Veti atrage banii pe care apoi ii veti cheltui pe lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi.

Horoscop TAUR: Sunteti diplomati si fermecatori cu toata lumea pe care o intalniti. In aceste zile parcurgeti o perioada prielnica pentru a cumpara tot felul de „comori” pentru propriul dulap. Fiti insa rabdatori cu partenerii si prietenii apropiati.

Horoscop GEMENI: Infricosatorul Marte intra in Casa castigurilor si ramane aici o perioada. Acest lucru va stimula nevoia dumneavoastra de a face cumparaturi cu care sa ii impresionati pe cei dragi. Atentie insa la cheltuieli!

Horoscop RAC: In aceste zile energia este sporita de astre, facand relatiile cu cei din jur deosebit de netede. Va veti bucura de prieteni desi, in acelasi timp, Marte va va face uneori prea agresivi. Fiti draguti cu cei mici!

Horoscop LEU: Este un moment puternic, mai ales ca veti straluci intr-o lumina plina de farmec. Circumstantele create de Venus vor fi favorabile pentru viata profesionala si veti atrage oportunitati minunate pentru dumneavoastra. Succes!

Continuarea pe magazin.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Horoscop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close