Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 6 august. Racii sunt dezamăgiți. Leii au capacități uimitoare

HOROSCOP 6 august. Racii sunt dezamăgiți. Leii au capacități uimitoare

HOROSCOP 6 august. Racii sunt dezamăgiți. Leii au capacități uimitoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Aug 2019   •   15:55

Horoscop Berbec. Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm şi enormă răbdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discuţiile cu tovarăşii de drum ating cote alarmante, iar la destinaţie te aşteaptă alte surprize care te irită la maximum. Orice relaţie pe care o ai cu persoane de departe, se va desfăşura de pe poziţii de forţă, pentru că pot apărea reclamaţii de la clienţi din altă zonă a ţării, conversaţii agresive prin telefon sau mesaje trimise pe diverse căi de comunicaţie care folosesc un ton autoritar şi sever.

 

Horoscop Taur. Chiar dacă acum ai impresia că vâsleşti numai împotriva curentului şi nu te mai înţelegi cu nimeni, educă-ţi răbdarea şi toleranţa faţă de ceilalţi. Cel nervos, de data aceasta, eşti tu şi spui nu la tot ce ţi se propune. Încearcă să priveşti dincolo de piedicile de acum, pentru că acolo se vede un orizont mult mai senin şi mai liniştit. E ca şi cum ai fi pe o mare învolburată, nemaiştiind cum să lupţi cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent în minte că, dincolo de aceste valuri imense, vei găsi ţărmul liniştit şi cerul senin. Crede asta şi aşteaptă să se risipească norii de furtună, fără să te superi degeaba pe ei!

 

Horoscop Gemeni. Nu te aştepta ca cele mai bune veşti să vină la tine ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. Nu subestima lucrurile, totuşi! Dacă ceva nu arată aşa cum ai sperat şi, la prima vedere, pare mai degrabă o veste proastă, mai aşteaptă o vreme să se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea să descoperi că acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai bună, spre o etapă mult mai fericită, ca atare nu reacţiona agresiv sau negativ la un hop. Ai puţintică răbdare să se limpezească informaţia în mintea ta şi ai să vezi ce bună e calea aceea!

 

Horoscop Rac. Nu te poţi baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: că va fi lângă tine când ai nevoie, că îţi va face un anumit serviciu atunci când îl vei solicita, că are el cunoştinţe suspuse pentru a interveni pe lângă ele în favoarea ta. Aiurea…. nu se ţine de cuvânt şi regreţi amarnic că ai avut încredere în el. Dacă te-ai fi bazat numai pe forţele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat că drumul până la succes va fi mai uşor dacă cineva cu atâtea influenţe şi resurse este alături de tine, dar nu a fost decât gura de el!

 

Horoscop Leu. Vin idei dintre cele mai ciudate şi originale, dar înainte de a spune despre ele că sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudăţenia lor, mai ai răbdare un pic să înţelegi mai bine situaţia. Da, poate ţi se cer nişte gesturi pe care, momentan  ai impresia că nu le poţi face, că te depăşesc, dar mai aşteaptă un pic şi ai să vezi că nimic nu e atât de ciudat pe cât pare acum. E nevoie de o reacţie foarte promptă şi rapidă, nu ai timp de gândire, deci trebuie să dai dovadă de o capacitate de a accepta soluţiile diferite de cele pe care le aşteptai. Nu e uşor, dar tu ai această capacitate fulger!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close