Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 6 MAI. Racii se bazează pe crativitate, Balanțele trebuie să fie precaute

HOROSCOP 6 MAI. Racii se bazează pe crativitate, Balanțele trebuie să fie precaute

HOROSCOP 6 MAI. Racii se bazează pe crativitate, Balanțele trebuie să fie precaute
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Mai 2019   •   23:03

HOROSCOP 6 MAI. Berbec

E un moment excelent pentru a te apropia cu delicateţe de cei dragi şi a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. O zi plină de sentimente puternice, în care îţi poţi îngriji sufletul cu mai multă energie pozitivă.

HOROSCOP 6 MAI.Taur

E posibil ca astăzi să te afli în împrejurări inconfortabile, datorită unor întâlniri şi conversaţii cu oameni care îţi par ciudaţi. Pe de altă parte, astăzi poţi face o serie de investiţii avantajoase.

HOROSCOP 6 MAI. Gemeni

Astăzi te afli la un moment de bilanţ, în care încerci să analizezi ce ai, ce-ţi lipseşte şi ce acţiuni sunt necesare pentru a umple golurile. E posibil să înclini spre a observa lipsurile şi să te deprimi.

HOROSCOP 6 MAI. Rac

Inspiraţia, imaginaţia, creativitatea sunt atuurile tale cele mai de preţ şi ar fi bine să te foloseşti din plin de ele, mai ales că ziua se anunţă intensă. Ai parte de experienţe care-ţi forţează limitele.

HOROSCOP 6 MAI. Leu

Fă-ţi un bine şi ia puţină distanţă de la agitaţie, şi de la problemele pentru a-ţi găsi pacea interioară. Azi poţi avea parte de momente cu adevărat magice, dacă te rezumi la a observa numai lucrurile positive.

HOROSCOP 6 MAI. Fecioara

Energia acestei zile pare să-ţi dea aripi. Ai mai mult entuziasm şi mai multă claritate, dacă eşti înclinat către acele lucruri care-ţi fac plăcere şi nu care “trebuie” făcute.  Financiar îţi merge foarte bine.

HOROSCOP 6 MAI. Balanţă 

O situaţie confuză, de natură profesională, poate fi rezolvată astăzi, prin simplă asumarea a ei în totalitate şi prin recunoaşterea faptului că tu ai creat-o într-un fel sau altul. Fii precaut în ceea ce faci.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close