Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 martie 2021. Berbecii sunt deosebit de iritabili, Racii au resurse din plin

Horoscop 6 martie 2021. Berbecii sunt deosebit de iritabili, Racii au resurse din plin

Horoscop 6 martie 2021.

Horoscop 6 martie 2021. Berbecii sunt deosebit de iritabili,  Racii au resurse din plin
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2021   •   15:04

Horoscop 6 martie 2021 pentru Berbec

Atenție, azi ai tendința să te înfurii mai mult decât de obicei! Nimic nu îți place, nimic nu îți convine. Ești deosebit de iritabil și mediul în care ești pare să te scoată din sărite. Ar fi ideal să poți pleca într-o plimbare, eventual fără compania altcuiva!

Horoscop 6 martie 2021 pentru Taur

Unele lucruri te stresează în mod deosebit și vrei să le rezolvi cât mai repede cu putință. Numai că e nevoie de timp, nu se poate peste noapte. Înarmează-te cu răbdare și nu intra în polemici inutile, te-ai consuma inutil.

Horoscop 6 martie 2021 pentru Gemeni

Un prieten care nu e într-o stare prea bună te face să te implici în rezolvarea situației lui. Nu te lăsa mai afectat decât este cazul și mai ales nu te enerva. Doar dacă ești calm poți rezolva întreaga conjunctură și poți ajuta cu adevărat.

Horoscop 6 martie 2021 pentru Rac

Ești plin de resurse și determinat să obții ceea ce îți dorești, dar deasemenea ești încăpățânat și iritabil. O ceartă nu va duce la nimic bun, încearcă să îți temperezi nervii și să negociezi cu calm. 

Horoscop 6 martie pentru Leu

Anumite incidente de la locul de muncă vă vor înfuria. E bine să ştiţi că activitatea fizică vă va ajuta să vă destresaţi, să vă calmaţi şi să vă simţiţi mai bine.

Horoscop 6 martie pentru Fecioară

Nu este bine să vă reprimaţi emoțiile, deoarece mai târziu vor ieși de sub control. Cel mai bine este să luați ceva timp pentru a reflecta înainte de a spune ceea ce simțiți.

Horoscop 6 martie pentru Balanţă

Te vei simți foarte obosit să suporţi atât de mult și îți vei arăta furia și dezacordul fără să-ți pese ce cred ceilalți. În dragoste, construiește relația încetul cu încetul.

Horoscop 6 martie pentru Scorpion

Evitați să acționați impulsiv și să vă asumați riscuri despre care nu ştiţi mare lucru. Deși vei avea multă energie și vei îndeplini sarcini care necesită efort, stabilește-ți limite.

Horoscop 6 martie 2021 pentru Săgetător

Nu fiți nerăbdători, dacă acum vă lipsesc niște bani, deoarece, din fericire, odată cu irupția lui Venus în elementul dvs. de foc, se activează arcuri interne care vă vor ajuta să descoperiți ce este mai bine pentru voi. 

Horoscop 6 martie 2021 pentru Capricorn

Urmăriți-vă visele și presimțirile mai ales atunci când începeți un nou proiect sau afacere sau cumpărați un teren sau o casă. Aceasta este o zi bună pentru a vă lansa într-o afacere financiară promițătoare. Mintea ta este clară și intuiția ta e pusă la punct.

Horoscop 6 martie 2021 pentru Vărsător

Nu este ziua potrivită pentru a stabili cereri economice sau discuții cu partenerii sau creditorii dvs. Încercați să mențineți o atitudine conciliantă și nu vă complicați viața cu proceduri legale din care nu ați obține nimic pozitiv. Lasă să curgă intuiția.

Horoscop 6 martie 2021 pentru Pești

Astăzi, pot apărea noi oportunități, probabil legate într-un fel sau altul de tehnologia modernă. Este posibil să fie nevoie să comunicați prin telefon cu multe persoane, ceea ce poate dura o mare parte a zilei. Probabil că sunteți plin de entuziasm, așa că este important să vă amintiți că ar trebui să faceți o pauză și, bineînțeles, să faceți câteva exerciții.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close