Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Gemenii trebuie să învețe să se relaxeze și să râdă mai mult, Leii sunt nevoiți să-și accepte limitele

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Gemenii trebuie să învețe să se relaxeze și să râdă mai mult, Leii sunt nevoiți să-și accepte limitele

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Gemenii trebuie să învețe să se relaxeze și să râdă mai mult, Leii sunt nevoiți să-și accepte limitele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Oct 2019   •   17:36

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Berbec. Nu te lăsa copleşit de faptul că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă! Înseamnă că nu acela era momentul potrivit pentru ca ea să prindă viaţă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să speri în continuare. Du după tine vechile dorinţe, nu le abandona şi nu ţi le şterge din minte, pentru că momentul lor de vârf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde să ştii tu când îi este sortit visului tău să devină realitate, ca atare tu nu trebuie să stabileşti termene limită sau momente clare, ci doar să-ţi doreşti să se împlinească. Sincronizarea e dictată de undeva de sus, ai încredere în asta!

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE.Taur. Dacă iubeşti, eşti capabil să ierţi mai mult, să treci mai uşor cu vederea şi să laşi judecăţile deoparte. Priveşte-l pe cel drag cu mai multă toleranţă, nu ataca şi nu acuza, pentru că, dacă te laşi acum furat de tendinţa de a o face pe durul, vei regreta mai apoi când vei observa urmările criticilor tale. Mai bine arată o imensă îngăduinţă faţă de partener, chiar şi dacă ţi-ar fi greşit cu ceva, şi arată-i că eşti deschis spre dialog, să vă oferiţi unul altuia nişte explicaţii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, în care vă ascultaţi unul pe altul, să redreseze excelent o situaţie dezechilibrată anterior.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Gemeni. Ia şi tu lucrurile mai în glumă, nu le mai trata ca pe nişte poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxantă în care numai o atitudine glumeaţă şi jucăuşă te poate scoate din impas. Râzi, glumeşte, joacă-te un pic, sau, dacă tu nu eşti în cea mai veselă dispoziţie, alătură-te celor care se comportă aşa, pentru că râsul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni puşi pe distracţie, pentru că alături de ei îţi vei recăpăta mult mai uşor buna dispoziţie şi cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viaţă văd că ai nevoie de ajutor şi te vor înconjura cu mult umor şi voie bună.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Rac. Deşi ai impresia că tot dai şi dai banii şi nu se mai întorc la tine, e o senzaţie greşită! A da bani nu înseamnă că e ceva rău, important e că ai de unde da, deci priveşte situaţia şi din acest punct de vedere. Bine că ai resursele potrivite pentru a face faţă listei de cheltuieli şi cumpărături, şi remarcă diferenţa dintre: trebuie să dai bani şi îi ai şi să dai bani când n-ai un sfanţ în buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi că îi ai! Cheltuielile, chiar dacă sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea într-un final şi conotaţii pozitive, deci merită investiţia!

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Leu. Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu! Întreabă, ai alături de tine oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să te îndrume de minune într-o direcţie din care ai numai de câştigat. Acceptă-ţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stai cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă tine să-ţi transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi îţi va explica pas cu pas, ca unui şcolar aflat în clasa întâi. Te jigneşte asta? Nicidecum, ci chiar te amuză! Cere ajutor, sfaturi, îndrumare, deci întreabă! Nu e o ruşine.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Fecioara. Azi vei descoperi că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai sau decât doreau alţii să te facă să crezi, deci nu te împovăra cu griji şi temeri inutile, doar pentru că alţii ţi le aruncă în curte. Simplifică lucrurile cât poţi tu de mult, pentru că sigur au soluţii mult mai accesibile. Spune-ţi în sinea ta că e uşor, că e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, şi ai să vezi că scapi de senzaţia de greutate cu care te-au acaparat ceilalţi. Nu ai nevoie de influenţele celor din jur, deci apreciază gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close