Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 august. Gemenii își deschid larg aripile. Leii au parte de bucurii

HOROSCOP 7 august. Gemenii își deschid larg aripile. Leii au parte de bucurii

HOROSCOP 7 august. Gemenii își deschid larg aripile. Leii au parte de bucurii
Sursa foto: foto- Pexels
06 Aug 2019   •   15:53

Horoscop 7 august Berbec

Nu mai aştepta, dacă simţi că e momentul potrivit să acţionezi într-o direcţie spre care mintea şi inima te îndeamnă. Eşti pregătit, deţii toate resursele pentru a reuşi, ba chiar mai mult decât ai putea crede tu că poţi, dar mai e nevoie doar de acea scânteie care pune motorul în funcţiune, nici tu nu bănuieşti de ce eşti capabil până nu porneşti, deci acum momentul pentru un start în forţă către un ţel suprem. Nu te mulţumi cu reuşite mici, pe acelea le poţi atinge oricând, acum ridică-te şi ţinteşte mult mai sus şi mult mai departe!

Horoscop 7 august Taur

Unii caută cu disperare o soluţie, când tu ai o paletă foarte largă de opţiuni la dispoziţie şi ştii să te foloseşti imediat de ceea ce deţii. Mai mult, având o atât de complexă bază de date în minte, ai puterea de a oferi şi altora soluţii, pentru că tu le vorbeşti din experienţă proprie. Şi tu ai trecut cândva prin problemele cu care se confruntă ei, deci ajunge să apeşi, simbolic, pe un buton, şi gata, ai şi găsit rezolvarea. Cine te are astăzi în preajmă ca prieten, colaborator sau sfătuitor, are numai de câştigat, pentru că tu ai soluţii practice la orice întrebare sau nedumerire de-a lor, poate chiar complet neaşteptate faţă de ceea ce se gândeau ei că trebuie să facă.

Horoscop 7 august Gemeni

Lasă în urmă tot ce nu-ţi mai serveşte şi zboară liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot cărat prinse de picior, ci profită de ocazia aceasta de a evada din zona care ţi-a blocat evoluţia. Gata, se presupune că ai găsit ieşirea din impas şi acum ai libertate deplină de mişcare, de gândire, de decizie. Nu mai privi înapoi, deoarece, trecând mereu în revistă ce n-a mers, ce ai pătimit, nu faci altceva decât să-ţi tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi şi senine, numai de tine depinde să-ţi deschizi larg aripile din nou şi să zbori cât mai departe! Ce-a fost a fost, nu mai contează!

Horoscop 7 august Rac

Primeşti o veste atât de bună, încât nici nu mai ai răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Ai vrea să sari peste câteva etape, să ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să te grăbeşti. Chiar şi aşteptarea, drumul parcurs pas cu pas până ce visul devine fapt, au şi ele rolul lor, pentru că fac ca lucrurile să devină şi mai interesante. Totul se va materializa într-o formă promiţătoare şi ai din ce în ce mai mari emoţii cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Presimţi că va fi ceva special!

Horoscop 7 august Leu

Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii. Apar veşti bune în carieră, care deschid perspective promiţătoare asupra unor proiecte de la care ai mari speranţe. Parcă se mai înseninează un pic atmosfera şi reîncepi să priveşti cu optimism spre ceea ce te aşteaptă în perioada următoare. Pot apărea laude şi reuşite deosebite, succese în competiţii, şanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalţi, ca atare, dacă ţi se părea că soarele nu mai răsare pe strada ta, iată că acum ai motive să zâmbeşti din nou şi să te bucuri de auspicii excelente.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close