Antena 3 Horoscop HOROSCOP 7 MAI. Se întâmplă o minune pentru nativii unei zodii! Bucurie mare!

HOROSCOP 7 MAI. Se întâmplă o minune pentru nativii unei zodii! Bucurie mare!

06 Mai 2019   •   16:25
HOROSCOP 7 MAI. Se întâmplă o minune pentru nativii unei zodii! Bucurie mare!
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Horoscop 7 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop Berbec. Dacă stai şi asculţi doar poveşti lacrimogene, vei începe să scoţi şi tu la iveală doar frustrări, supărări, nemulţumiri reprimate demult. Lasă-le închise acolo, în suflet, pentru că nu e momentul să le scoţi la lumină. Cu cât le ignori mai mult, cu atât le ascunzi şi mai adânc în cutia cu amintiri, fără să te mai gândeşti la ele. Nu-i lăsa pe ceilalţi să vorbească despre necazuri şi lipsuri, ci distrage-le cumva atenţia de la motivele de tristeţe, altfel formaţi un cor al plângerii care vă strică tuturor ziua. Nu te mai gândi la lucruri rele, mai ales că te afli într-un anturaj în care numai despre probleme se discută.

Horoscop Taur. Nu pretinde evenimente ieşite din comun sau daruri excepţionale pentru a te convinge că eşti iubit, pentru că nici tu nu ai ceva extraordinar de oferit celui drag de lângă tine. Poţi să-i arăţi celui drag cât de mult înseamnă pentru tine şi prin cel mai mic detaliu cotidian: să mergeţi împreună la piaţă, să faceţi curăţenie prin casă, să staţi degeaba ore în şir în faţa televizorului, dar tot împreună. Respiraţi alături, tăceţi laolaltă şi vă ocupaţi, în doi, de cele mai banale sarcini de acasă, şi asta e tot ce contează acum pentru voi!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close