Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Zodia care începe o nouă etapă a vieții!

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Zodia care începe o nouă etapă a vieții!

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Zodia care începe o nouă etapă a vieții!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Noi 2019   •   16:12

Horoscop 7 noiembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop Berbec. Nici nu ai idee câte poţi realiza dacă te rupi de anturajul negativ care te înconjoară, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci e să înveţi să închizi poarte musafirilor nepoftiţi. Dacă nu începi să faci curat în jurul tău, vei tot căra după tine nişte prieteni care te vor împovăra cu problemele lor. Vor găsi în tine un umăr numai bun de plâns şi o ureche disponibilă de ascultat şi îşi vor deşărta tot balastul asupra ta, dar tu nu ai nevoie de asta. Fă tu o magie, ceva, ca să ieşi repede de sub influenţa lor altfel îţi strici singur toată ziua. Evadează!

Horoscop Taur. Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca să ţi se aprecieze meritele, ci mult mai bună ar fi o atitudine mai umilă, mai modestă, care va convinge mult mai uşor cât de bun eşti. Ştii că cei care se laudă cel mai tare riscă să dezamăgească cel mai mult, deci stai în banca ta şi du-ţi scopul la îndeplinire, pentru că rezultatul final va vorbi de la sine, fără să mai fie nevoie de alte elogii. Unii te văd ca fiind arogant, alţii că ai fi prea lăudăros, dar la urma urmei îţi cunoşti valoarea şi nu trebuie s-o scoţi prea mult în evidenţă. Lasă reuşitele tale să vorbească despre tine! Doar nici ţie nu-ţi plac lăudăroşii…

Horoscop Gemeni. Ieşi afară, mergi unde vezi cu ochii, pentru că e o zi în care îţi vei încărca bateriile dacă eşti în conexiune directă cu natura. Mergi în spaţii în care poţi vedea linia orizontului, în care poţi observa cerul senin şi soarele, în care descoperi copacii şi iarba într-o lumină nouă, pentru că acela va fi locul miracolelor frumoase. Eşti cumva meteodependent, pentru că starea ta va fi în strânsă legătură cu vremea de afară. Dacă ai o zi superbă în program, la fel te vei simţi şi tu, dar dacă încep să se mai adune norii, parcă devii şi tu un pic mai posac. Caută deci un decor viu, luminos, larg, în care să te simţi liber şi ferice!

Horoscop Rac. Marile schimbări nu trebuie să survină ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poţi începe puţin câte puţin, până reuşeşti să ajungi acolo unde doreşti. Nu insista să transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbări minore, ridicând mai apoi complexitatea transformărilor la care te supui cu bună ştiinţă. Totul va fi diferit, la final, dar nu insista să răstorni munţii dintr-o singură mişcare. Schimbările lente, de durată, sunt mult mai bune decât cele care seamănă cu un cutremur ce dărâmă totul într-un minut. Transformă-ţi viaţa într-un ritm moderat, pas cu pas!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close