Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pot face schimbări majore în viață, Săgetătorii se focusează pe bani

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pot face schimbări majore în viață, Săgetătorii se focusează pe bani

Horoscop 8-14 noiembrie 2021. O săptămână destul de complicată - suntem în zilele Scorpionului, de aceea ne luptăm să păstrăm ceea ce credem că este al nostru. Și nu va fi ușor. Ziua cea mai tensionată este miercuri, dar nici joi nu este o zi prea ușoară.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pot face schimbări majore în viață, Săgetătorii se focusează pe bani
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    07 Noi 2021   •   09:21

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Au un început de săptămână foarte energic, cu multe lucruri de făcut și pot fi foarte fermi, mai ales luni și marți în legătură cu opțiunile lor, deciziile lor și argumentele lor. Miercuri și joi sunt, însă, zile tensionate, mai ales dacă se bazează pe prieteni și aceștia nu sunt disponibili sau dacă își făceau niște speranțe, dar într-un mod mult prea generos față de răspunsul vieții. Vineri și sâmbătă au de reflectat la tot ce s-a întâmplat.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Multe acte, luni și marți sau tot felul de diligențe și bătăi de cap pe la diverse oficii și ghișee pentru a-și rezolva niște hârtii importante. Au nevoie și de răspunsuri de la oameni foarte pricepuți. Pentru miercuri și joi tensiunile pot fi cu autoritățile sau cu superiorii. De aceea, vineri și sâmbătă caută prieteni, suporteri, susținători sau să înțeleagă măcar ce se întâmplă într-un mod mai profund. Și reușesc!

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Luni și marți se bazează pe abilitățile cuiva, caută un specialist. Tensiunile de miercuri și joi pot fi legate de cadrul juridic sau legal în care trebuie să funcționeze. Poate că au o piedică din punct de vedere juridic și trebuie să o rezolve. Pe de altă parte o promisiune nu este onorată și sunt lăsați cu ochii în soare. De aceea, pentru vineri și sâmbătă mai trebuie să stea și cu căciula în mână să se roage de diverse persoane pentru a-i ajuta să termine o treabă.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, luni și marți întâlniri importante. E foarte important să cunoască eticheta, protocolul, să știe cum să se comporte sau cum să ia persoana respectivă. Miercuri și joi: dezamăgiri, mai ales dacă au avut mari așteptări sau promisiuni care nu sunt onorate acum. Au sentimentul că pierd din cauză că au sperat mai mult de la alții. Vineri și sâmbătă trebuie să găsească alte culoare și rezvolvări.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Multă muncă, luni și marți, de reorganizare. Au o altă list de priorități și în funcție de aceste priorități schimbă niște opțiuni sau pot face schimbări majore în viață, inclusiv în plan profesional, dar cu perspective foarte frumoase. Tensiuni, miercuri și joi, mai ales cu un partener. Lucrurile se ameliorează, însă, spre final de săptămână.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Elan și entuziasm, luni și marți. Sunt în formă, au imaginație, se descurcă bine și se adaptează din mers la lucrurile pe care le oferă viața. Tensiunile apar însă miercuri și joi, poate din cauza mediului de lucru. Sunt zile de alergătură, deci atenție și la sănătate. Însă lucrurile se rezolvă pentru că vineri și sâmbătă văd lucrurile într-o altă cheie și au parte și de susținători.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Luni și marți sunt foarte centrate pe ce au de făcut. Sunt foarte bine ordonate lucrurile în familie sau în viața lor personală, privată sau în interesele lor personale. Miercuri și joi, tensiunile sunt legate de plăceri care sunt tăiate de pe listă sau sunt prea costisitoare și ca energie și ca bani. Însă, vineri și sâmbătă lucrurile se îmbunează dacă vor lăsa mult de la ei.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Luni și marți, zile destul de energice și de agitate, cu drumuri și cu ședințe, întâlniri și informații de tot felul. Tensiunile de miercuri și joi pot fi legate de casă, dacă au stricat ceva și trebuie reparat sau dacă nu au plătit la timp niște facturi. Dar, și pentru faptul că nu se simt siguri pe ei înșiși în legătură cu niște activități. Inima le vine la loc însă pentru vineri și sâmbătă, când vor avea niște zile foarte bune dacă își ascultă intuiția.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Banii sunt importanți luni și marți, mai mult economisiți, foarte bine investiți, calculați pe mai multe părți. Miercuri și joi, tensiuni din cauza drumurilor. Pe de altă parte, pot vorbi lucruri care supără pe alții, fac niște indiscreții și asta poate avea consecințe. Au de analizat multe la final de săptămână.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Luni și marți sunt în formă. Pentru că au Venus în semnul lor zodiacal li se recomandă să tandri și buni cu ei înșiși, dar și cu cei din jur și să pună mai mult accent pe estetică și frumusețe. Miercuri și joi cheltuie cam mult și de aici pot apărea niște tensiuni. Vineri și sâmbătă, călătorii foarte frumoase.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Luni și marți sunt mai atenți la ce se întămplă în jur. Au nevoie de obiectivitate și atunci se implică mai puțin sau poate nici nu activează foarte mult pentru că au nevoie să stea un pic la distanță. Sunt implicați însă miercuri și joi și este nevoie de ei. Au energie, de aceea riscă să intre în conflict cu autoritățile, cu șefii sau cu cineva important. Zilele de vineri și sâmbătă sunt mai bune și pentru că își schimbă tonul, dar și pentru că reușesc să explice lucrurile și să câștige bani sau să nu rateze o posibilitate financiară.

Horoscop 8-14 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Luni și marți contează pe prieteni și sunt foarte populari, sunt foarte plăcuți de anturaj. Tensiunile de miercuri și joi pot fi legate de sănătate sau de niște pierderi, dacă nu ale lor, ale unei persoane din anturaj. Vineri și sâmbătă au toate șansele să rezolve lucrurile sau să primească o amânare. Cheltuieli duminică.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close