Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 8 IUNIE. Șansă unică pentru una dintre zodii! Succesul, prosperitatea, iubirea sunt la un pas distanță!

HOROSCOP 8 IUNIE. Șansă unică pentru una dintre zodii! Succesul, prosperitatea, iubirea sunt la un pas distanță!

HOROSCOP 8 IUNIE. Șansă unică pentru una dintre zodii! Succesul, prosperitatea, iubirea sunt la un pas distanță!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
08 Iun 2019   •   00:30

Horoscop 8 iunie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă.

Horoscop Berbec. Este o zi riscantă pentru unele planuri, pentru că poate apărea o surpriză neplăcută care strică tot. Fii pregătit pentru orice, mai ales pentru eşecuri sau finaluri bruşte de drum, dar nu trebuie să priveşti acest hop ca pe o pedeapsă sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lecţie bună de viaţă. Data viitoare, când vei fi în aceeaşi situaţie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru că vei fi pus în temă cu eventualele pericole ce pot apărea, pentru a le putea evita din timp.

Horoscop Taur. Ridică-te pentru drepturile tale şi pentru principiile în care crezi cu tărie! Nu-i lăsa pe alţii să le calce în picioare, doar pentru că au mai mult tupeu. Nimic nu le dă lor dreptul de a judeca ceea ce tu aşezi la loc de cinste, ca atare fă un pas în faţă şi foloseşte-te de argumentele tale forte pentru a-ţi demonstra nevinovăţia, puterea, dreptatea. Deţii toată puterea necesară pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine, deci nu-i lăsa pe alţii să te depăşească doar pentru că sunt mai zgomotoşi sau mai agresivi din fire. Şi tu poţi fi agresiv şi dur dacă în joc sunt lucrurile cele mai sfinte pentru tine, deci luptă pentru tine însuţi acum!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close