Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 8 OCTOMBRIE. Șansă unică pentru una dintre zodii! O mare reușită este la orizont!

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE. Șansă unică pentru una dintre zodii! O mare reușită este la orizont!

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE. Șansă unică pentru una dintre zodii! O mare reușită este la orizont!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
07 Oct 2019   •   16:10

Horoscop 8 octombrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop Berbec. Nu pune la inimă cuvintele dure care mai vin de la ceilalţi. Ştii prea bine că nu le poţi evita, că trăieşti într-o lume predominant agresivă, dar nimic nu te poate atinge dacă te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca răspuns la atacurile altora doar imensă înţelegere. Nu se poate să nu-l dezarmezi chiar şi pe cel mai înverşunat partener de discuţie cu o vorbă bună, cu un zâmbet cald, pentru că întotdeauna binele învinge, şi asta nu se întâmplă numai în basme. Fii îngăduitor, acceptă că unii trec prin momente dificile în care nu ştiu să reacţioneze altfel decât violent. Dar felul cum îi învălui tu cu toleranţă îi poate linişti şi pe ei foarte repede.

Horoscop Taur. Nu eşti singur în lupta ta cu problemele, chiar dacă ţi se pare că s-au adunat o grămadă de belele în calea ta. Poţi atrage alături e tine pe cineva cu probleme similare şi, pentru că ştii că şi el trece prin aceeaşi situaţie, formaţi o echipă mai puternică în doi. Nu trebuie să vă molipsiţi unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotrivă, să vă stimulaţi reciproc să depăşiţi impasul. Sigur că ţi se pare că rivalii sunt mai mulţi decât prietenii care să simtă prin ce treci, dar bucură-te măcar că ai pe cineva pe aceeaşi lungime de undă cu tine.

Horoscop Gemeni. Veştile care vin de la cei dragi de departe sunt îngrijorătoare şi devine frustrant să nu poţi ajunge la ei cât mai repede. Eşti prins în alte probleme şi te enervezi singur că nu le poţi lăsa pe toate baltă ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Încearcă să le fii de ajutor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat bun transmis cu gândul, pentru că momentan nu-ţi poţi permite o călătorie. De altfel, chiar şi călătoriile, dacă totuşi ai pleca la drum, nu vor ieşi conform planurilor de acasă.

Horoscop Rac. Azi poţi avea o reală revelaţie care să-ţi răspundă la o întrebare existenţială: ce am de făcut pe această lume? Poate te întâlneşti cu o persoană cu imensă experienţă de viaţă, cu o deschidere specială spre alte dimensiuni ale existenţei, cu o viziune spirituală asupra lumii, şi poţi primi astfel o scânteie de înţelepciune. Că e sub forma unui sfat oferit direct ţie, că e un cuvânt pe care îl prinzi de zbor pe stradă sau că e o carte pe care o citeşti pe nerăsuflate, simţi că închei această zi cu ceva mai bogat sufleteşte decât ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parcă tocmai ai găsit cheia la cea mai îmbârligată problemă de matematică! Foloseşte-te de ceea ce tocmai ai primit: e pură inspiraţie divină!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close