Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 9 - 15 septembrie. Berbecii petrec mult timp singuri, Taurii cunosc oameni interesanți

HOROSCOP 9 - 15 septembrie. Berbecii petrec mult timp singuri, Taurii cunosc oameni interesanți

HOROSCOP 9 - 15 septembrie. Berbecii petrec mult timp singuri, Taurii cunosc oameni interesanți
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    05 Sep 2019   •   14:05

HOROSCOP Berbec

În această săptămână simţi din ce în ce mai mult nevoia să petreci timp singur. Vrei să meditezi, să îţi organizezi programul şi să încerci să te reconectezi cu propria persoană. Spre sfârşitul săptămânii, găseşti energia necesară să petreci timp cu prietenii.

HOROSCOP Taur

Imaginaţia este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii, iar acest lucru te va ajuta atât când vine vorba de viaţa profesională, cât şi atunci când vine vorba de viaţa personală. În acestă săptămână o să cunoşti o persoană interesantă.

HOROSCOP Gemeni

Petreci mult timp alături de persoana iubită şi reuşiţi să treceţi la un nou nivel. În plus, ajungi în punctul în care poţi să discuţi deschis cu persoana de lângă tine despre felul în care te simţi, iar această onestitate vă ajută relaţia.

HOROSCOP Rac

Te concentrezi pe tot ce ţine de partea intelectuală. Vrei să acumulezi cât mai mult informaţii din tot felul de domenii diverse, tocmai pentru a înţelege mai bine drumul pe care vrei să-l urmezi pe viitor. Ai parte de o săptămână productivă.

HOROSCOP Leu

Petreci timp alături de persoana iubită. Vă bucuraţi de intimitate şi reuşiţi să legaţi nişte legături mult mai puternice. Acum este un moment potrivit pentru a discuta deschis despre toate lucrurile de care ai nevoie.

Continuarea pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close