Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 9 august. Gemenii riscă tot. Taurii sunt îndrăgostiți

HOROSCOP 9 august. Gemenii riscă tot. Taurii sunt îndrăgostiți

HOROSCOP 9 august. Gemenii riscă tot. Taurii sunt îndrăgostiți
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Aug 2019   •   15:52

Horoscop Berbec. Ascultă cu atenţie poveştile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru că vei învăţa enorm şi necazurile sau ghinioanele altora. E bine să mai auzi şi astfel de experienţe, pentru că ele îţi pot atrage la timp atenţia că există şi riscuri, şi pericole, şi greşeli, şi decât să te confrunţi tu direct cu ele, poţi învăţa de la ceilalţi. Unii chiar sunt gata să-şi împărtăşească experienţele nefaste cu multă sinceritate, chiar dacă nu îi pun în cea mai bună lumină, pentru că n-ar dori să mai treacă şi alţii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile pâlnie la poveştile lor: nu compătimire vor ei, nici să te sperie, ci îţi oferă nişte ponturi gata verificate pentru a le folosi şi tu, dacă vei trece vreodată prin ceva similar.

 

Horoscop Taur. Iubirea te face să te simţi bine în pielea ta şi îl vezi şi pe cel drag într-o lumină desăvârşită. Totul ţi se pare perfect atunci când iubeşti şi când primeşti aceleaşi sentimente înapoi, de aceea eşti mult mai generos în gesturi de afecţiune. Cei la care ţii au numai de câştigat de pe urma acestei abundenţe de emoţii frumoase şi gânduri bune pe care le oferi pe tavă, pentru că, atât timp cât îi ştii pe ei fericiţi, că se bucură de ceea ce ai tu de oferit, ţie nu-ţi mai trebuie nimic în schimb. Mai pui o cărămidă la relaţia perfectă la care îţi aduci contribuţia zi de zi şi eşti mulţumit de perspectivele promiţătoare.

 

Horoscop Gemeni. Deşi te cam joci cu riscul, urmările propriilor tale neglijenţe nu se văd, de parcă ai fi protejat de o aripă nevăzută. Faci lucruri clar riscante, care altădată ar fi generat adevărate probleme, dar de data aceasta te joci cu focul şi, culmea, nu te arzi! Asta nu înseamnă că trebuie să faci din acest tip de aventură o practică obişnuită, că nu se ştie de câte ori merge ulciorul la apă. Dacă ai scăpat de consecinţe neplăcute acum, nu înseamnă că va mai merge şi altădată, ca atare nu crede că eşti invincibil. E noroc, aşa e, dar nu ţine veşnic!

 

Horoscop Rac. Dacă situaţia devine un pic cam tensionată în jurul tău fără ca tu să ai vreo contribuţie la această problemă, nu încerca să te lupţi, pentru că agresivitatea lor creşte cu fiecare încercare a ta de a calma situaţia. Mai bine taci şi înghiţi şi tolerezi totul cu calm, pentru că nu deţii armele potrivite pentru a aplana conflictul. Cineva trebuie să renunţe, iar tu eşti cel mai potrivit în a face compromisuri. Tu nu ai orgolii atât de mari încât să vrei să deţii neapărat victoria acestui conflict, ci preferi să te retragi şi să-i laşi pe cei nervoşi să obţină aparenta victorie. Fii sigur că cel mai deştept, aici, e cel care cedează şi acela eşti tu!

 

Horoscop Leu. Nu trebuie să le iei pe toate chiar aşa în serios, ci merită să mai tratezi şi în glumă unele lucruri. De exemplu, oricât de mult ai ţine tu la securitatea materială, nu privi banii ca pe un bau-bau de care trebuie să te temi la orice pas, ci ca pe un prieten cu care te poţi şi juca. Cheltui şi de plăcere, mergi la cumpărături doar ca să te relaxezi, nu te gândi cu atâta încrâncenare doar la rate, datorii şi restanţe. Toate vor fi duse cu bine la capăt, dacă nu te cramponezi de chestiunea banilor ca şi cum ar fi vitală. Da, e important să ai bani, dar nu le da mai multă importanţă decât merită. Cât sunt, sună bine, bucură-te de ei!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close