Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 februarie 2022. Taurii sunt pasionali, Racii au noroc la bani

Horoscop 9 februarie 2022. Taurii sunt pasionali, Racii au noroc la bani

Horoscop 9 februarie 2022. Nativii zodiei Scorpion trăiesc experienţe noi, în timp ce nativii zodiei Săgetător sunt dezamăgiţi în dragoste.

Horoscop 9 februarie 2022. Taurii sunt pasionali, Racii au noroc la bani
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2022   •   15:00

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Berbec

Te vei bucura de cei dragi. Economia familiei își revine, partenerul tău își găsește de lucru. Colegii tăi apreciază efortul tău profesional. Ziua de lucru este foarte lungă.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Taur

Atenție, pasiunea te poate trezi pe neașteptate. Zi de probleme economice, dar este temporară. Acel nou loc de muncă vă va răpi ore de somn. Dacă ți-ai neglijat sănătatea în trecut, trebuie să te repari acum.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Gemeni

Nu ascultați zvonurile, relația voastră este foarte solidă. Atenţie la noile investiţii care vi se propun. Aveți nevoie de puțin calm la locul de muncă. Nu-ți face griji pentru problemele tale de sănătate, acestea sunt minore.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Rac

Veți găsi o veche iubire care acum nu are partener. Mult succes la jocuri de noroc, poți câștiga bani. Eficacitatea ta la locul de muncă este incontestabilă. Nu te agăța de mici supărări, nu e nimic.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Leu

Posibilitatea unei aventuri este acolo, vei vedea. Trebuie să înveți să economisești. Impedimente de a vă îndeplini funcțiile în cadrul companiei. Un disconfort fizic pândește, dar va fi ușor.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Fecioară

Întâlnire trecătoare cu o persoană foarte interesantă. Încercați să faceți ceva pentru a vă crește venitul lunar. Cu organizare, producția va fi mai mare. Dulciurile vă plac, dar apoi cântăresc.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Balanţă

Astăzi, va pune capăt acelei iubiri care nu vă aduce nimic pozitiv. Evită afacerile despre care nu știi destule informaţii. Sprijinul superiorilor vă va favoriza munca. Aveţi tendința de a suferi de amețeli și dureri ușoare de spate.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Scorpion

Acum este momentul  pentru cuceriri sentimentale. Trebuie să dai banii economisiți, să te tratezi cu un capriciu. Provocările la locul de muncă vă vor ține foarte ocupat. Profită de dorința de a trăi experiențe noi.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Săgetător

Chiar dacă ai fost dezamăgit în dragoste, totul va trece. Reduceți cheltuielile inutile înainte de a fi prea târziu. Succesul profesional este asigurat. Contactul cu natura te va încuraja.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Capricorn

Dragostea vă aduce lucrurile puţin neobişnuite. Citiți cu atenție toate contractele pe care le semnați. Acționează cu hotărâre și relațiile tale de lucru se vor îmbunătăți. Neglijarea fizică vă poate afecta stomacul.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Vărsător

Vei fi obiectul invidiei pentru cât de bine te descurci în dragoste. Amintește-ți că ești puțin exagerat cu investițiile tale. Nu face din munca ta, viața ta. Dacă nu ai grijă de acea răceală, ți-ar putea afecta plămânii.

Horoscop 9 februarie 2022 pentru Peşti

Încercați să mergeți la restaurante mai ieftine dacă doriți să economisiți. Străduiește-te și învață, nu rămâne blocat în meseria ta obișnuită. Practicați exerciții de yoga.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close