Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 ianuarie 2021. Berbecii se bazează pe anturaj iar Gemenii sunt predispuşi la gafe, dar le vor supravieţui

Horoscop 9 ianuarie 2021. Berbecii se bazează pe anturaj iar Gemenii sunt predispuşi la gafe, dar le vor supravieţui

Weekend-ul a început dar depinde de fiecare dintre noi să tragem maximul de foloase de pe urma lui şi să ne încărcăm bateriile în mod corespunzător. Este o zi în care Berbecii redescoperă valoarea cuvântului 'colaborare' iar Racii îşi fac curaj să pună ordine în gospodărie, cu rezultate care s-ar putea să-i suprindă chiar şi pe ei, în cele din urmă.

Horoscop 9 ianuarie 2021. Berbecii se bazează pe anturaj iar Gemenii sunt predispuşi la gafe, dar le vor supravieţui
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   16:01

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Berbec

Efortul colectiv este definitoriu pentru această zi. Nativii zodiei vor constata că, împreună cu alţii, pot face mai multe decât ar putea reuşi pe cont propriu. Însă activitatea colaborativă poate fi fi sursă de conflicte între cei cu personalităţi puternice şi, de asemenea, între cei cu planuri diferite. Fiţi cu băgare de seamă la cei din anturaj care trag doar pentru ei. Nu-s greu de identificat, pentru că sunt cei care-şi laudă cel mai zgomotos şefii, chiar şi când nu-s la muncă!

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Taur

Astăzi, energia face diferenţa. Dumneavoastră şi cei din jurul dumneavoastră traversaţi ziua cu rezerve de energie foarte diferite, însă vă cunoaşteţi atât de bine anturajul încât asta n-ar trebui să fie o problemă. Când un prieten sau o cunoştinţă ia piciorul de pe acceleraţie, dumneavoastră sau ceilalţi veţi face ce trebuie pentru a-l ajuta pe întârziat să reintre în ritmul corespunzător. E valabil şi pentru cei care o iau prea tare la picior şi se distanţează de pluton. Bazaţi-vă pe cei din jur pentru a vă păstra concentrarea şi a rămâne în ritm.

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Gemeni

Toată lumea greşeşte din când în când, deci nu vă judecaţi cu prea multă asprime. E imposibil să aveţi grijă de toate lucrurile mărunte. Dacă aţi uitat ziua de naştere a unei cunoştinţe, aţi greşit numele cuiva de sus sau aţi comis ceva la fel de jenant, nu vă îngrijoraţi. Prezentaţi-vă scuzele, treceţi peste şi lăsaţi în urmă momentul penibil, concentrându-vă la activitatea de zi cu zi. Dacă mintea şi învelişul material vă sunt ocupate, visurile deşarte de perfecţiune vor cădea în uitare.

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Rac

Curăţarea gospodăriei se poate dovedi mai dificilă decât v-aţi imaginat iar îndepărtarea lucrurilor nedorite s-ar putea să vă ia mai mult timp decât aţi anticipat, în special pentru că vă va distrage sensul ascuns în spatele materiei. Progresul lent nu este, însă, un lucru rău, deci, faceţi-vă timp pentru curăţenie astfel încât această corvoadă să fie cât mai puţin stresantă. Şi ţineţi minte că, de regulă, în timp ce curăţaţi, faceţi deranjul mai mare. 

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Leu

Rezistaţi nevoii de a plonja prea adânc în propriile gânduri şi de a vă drege suboconştientul. Conduita introvertită nu va contribui la satisfacţia dumneavoastră, dar sar putea să contribui la satisfacţia altora. Cineva la care ţineţi are nevoie să îşi facă auzite gândurile în faţa cuiva şi, poate, de un umăr pe care să plângă.

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Fecioară

Azi e o zi numai bună pentru a vorbi cu prietenii care au probleme şi a le reda acestora optimismul. Sunteţi persoana potrivită pentru a le reclădi normalitatea, după necazurile care au dat năvală în viaţa lor. Puteţi aranja ceva distractiv, dar discret, cu partenerul sau cu partenera.

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Balanţă

Ezitaţi să vă exprimaţi simţămintele pentru cinveva anume? Nu mai este cazul! E timpul să vă descărcaţi sufletul, să mărturisiţi ce vă enervează, ce vă îngrijorează sau ce vă aduce fericirea. Persoana în cauză nu se va simţi ultragiată sau agasată de ce aveţi de spus.

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Scorpion

Păstraţi-vă atenţia trează! V-aţi putea trezi la mijloc într-o situaţie spumoasă şi este posibil să fie nevoie să treceţi la fapte rapid. N-ar trebui să vă fie prea greu, lucrurile vor sfârşi prin a deveni distractive!

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Săgetător

Folosiţi-vă toată autoritatea pe care o aveţi. Nici nu ar trebuie să fie greu pentru voi. Staţi bine cu încrederea în voi şi vă place să ştiţi că aveţi putere. Vorbiţi cu oamenii pe care i-aţi mai condus şi sunteţi în relaţii bune şi veţi primi mesaje de susţinere şi încurajări. 

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Capricorn

E bine să nu vedeţi numai într-o singură direcţie şi veţi avea rezultate importante. Nici muzica sau  visele nu vă vor ajuta să vedeţi lucrurile mai clar sau să luaţi decizii mai bune. Asta înseamnă că ar trebui să căutaţi mai în profunzime şi să nu fiţi superficial. Cel mai mult vă ajută mintea dumneavoastră ca să analizaţi situaţia în care sunteţi.

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Vărsător 

Este ziua în care trebuie să faceţi faţă responsabilităţilor, să vă concentraţi pe ce aveţi de făcut şi să nu evitaţi. În felul acesta, nu faceţi decât să întârziaţi inevitabilul, nu să rezolvaţi situaţia.

Horoscop 9 ianuarie 2021 pentru Pești 

Universul vă poate oferi orice aveţi nevoie, dar trebuie să aveţi curajul să cereţi. Pregătiţi-vă să obţineţi ceea ce doriţi sau să vi se ofere sprijinul de care aveţi nevoie. Curând, veţi primi veşti bune. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close