Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Călătorii pentru Raci și Balanțe, Gemenii fac schimbări în orarul de viață

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Călătorii pentru Raci și Balanțe, Gemenii fac schimbări în orarul de viață

Horoscop 9 iulie 2022. Comodități, astăzi, mai puțin efort și mai multă grijă pentru sănătate.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Călătorii pentru Raci și Balanțe, Gemenii fac schimbări în orarul de viață
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    09 Iul 2022   •   08:16

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

E bine să se răsfețe și să-și încarce bateriile. Cine va-i ajută în acest sens?

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii pot avea parte de multe tandrețe, chiar erotism, astăzi sub linia de planete. Și poate nu acasă, ci în locuri mai speciale.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ceva muncă, dar pentru propria lor sănătate. Cu alte cuvinte, investesc în ei și fac niște schimbări în orarul de viață, regimul de viață.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de drumuri, călătorii, dar mai ales conversațiile sunt foarte importante. Află niște lucruri sau își lămuresc niște lucruri importante pentru ei.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, distracție și fără frâne, aș zice. Fac lucruri inedite sau ajung în locuri inedite. Oricum, își dau voie să își deschidă inima și să trăiască experiența.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, acasă, în cămin, se pare că se simt mai bine. Pot primi musafiri, e destul de multă animație în cămin și se simt bine făcând ceva nou, împrospătând casa.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, călătorii frumoase, dacă au și alături de cine, pentru că compania potrivită e cea care face muzica frumoasă.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte practici și, chiar dacă se distrează, au nevoie să cheltuiască puțin ca să se simtă cu adevărat bine. Grijă și pentru sănătate, lucrurile ies foarte bine, în sensul că au măsură.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Drumuri foarte frumoase și experiențe unice pentru ei. Ei sunt cei care animă lucrurile și pe cei din jur. Lor le vin ideile grozave despre cum se petrece timpul mai bine.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii sunt mai discreți sau se lasă pe ultimul loc. Pun focusul pe persoanele iubite și le ajută să se simtă foarte bine. În felul ăsta, și ei sunt mulțumiți că au adus pace și bucurie în viața celorlalți.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociali, mai ales după-amiază. Poate au chef să iasă în oraș sau să se întâlnească cu lume sau să discute cu oameni. În tot cazul, sunt apreciați pentru ideile lor.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii pot avea o zi reușită și mai ales o seară foarte frumoasă, dacă dau voie persoanei de lângă ei să le facă programul, să-i ghideze cumva și vor fi mulțumiți dacă au mers pe mâna altcuiva. Dar trebuie să fie o persoană totuși cunoscută și să se lase în voia lucrurilor.

O zi minunată pentru toată lumea și cu experiențe inedite, bune și pentru suflet, dar și pentru trup.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close