x close

HOROSCOP 9 IUNIE. Racii trebuie să se vindece de trecut, Fecioarele nu trebuie să se lase influențate de critici

08 Iun 2019   •   18:56
HOROSCOP 9 IUNIE. Racii trebuie să se vindece de trecut, Fecioarele nu trebuie să se lase influențate de critici Foto: Pixabay.com

HOROSCOP 9 IUNIE. Berbec. Deşi eşti prezent aici şi acum şi dai impresia că eşti total implicat în ceea ce se petrece în jurul tău, tu de fapt eşti cu gândul în altă parte. Nu poţi să nu te gândeşti clipă de clipă la cu totul altceva, la o persoană de departe – nu la cei de lângă tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni cândva – şi nu la prezentul tangibil. Norocul tău e că reuşeşti să te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn că nu neglijezi prezentul cu gândul la viitor. Dai dovadă de o perfectă organizare a resurselor tale, pentru că nimeni nu-ţi va putea reproşa că eşti cu gândul în altă parte: te concentrezi la fel de eficient şi de serios şi la ceea ce e concret în faţa ta, şi la ceea ce abia se naşte în mintea ta.

HOROSCOP 9 IUNIE. Taur. De ce te tot stresezi cu lucruri care nu ar merita deloc atenţie? Sunt chestiuni atât de mărunte încât nici nu ar merita timpul pe care îl acorzi cu atâta înverşunare. Încearcă să tratezi unele aspecte cu mai multă indiferenţă, pentru că sunt realmente fleacuri! În loc să consumi energie şi timp preţios pentru aceste mărunţişuri, mai bine foloseşti aceleaşi resurse pentru a începe ceva nou, pentru a face un plan îndrăzneţ, pentru a crea ceva de care să fii mândru, pentru că sigur ai multe alte idei care aşteaptă să fie transformate în realitate, dacă nu ai risipi energia în direcţii inutile.

HOROSCOP 9 IUNIE. Gemeni. Oboseala mentală se traduce prin neatenţie, greşeli de calcul sau răspunsuri eronate la situaţiile prin care treci, semn că tare ai avea nevoie de o pauză! Ai muncit mult, ai atins limita surmenajului intelectual pentru că stresul prin care ai trecut în ultima perioadă a lăsat urme. Încearcă să nu te implici azi în proiecte dificile sau competiţii intelectuale. Stai departe de ochii vreunui profesor care vrea să te asculte sau de vreun şef care te cheamă la raport, pentru că nu ai la tine toate atuurile potrivite pentru a lăsa o impresie ireproşabilă. Mintea ta e arhiîncărcată de gânduri un pic dezorganizate şi ar trebui să începi să mai faci puţină ordine. Ai atins cota de alarmă a stresului.

HOROSCOP 9 IUNIE. Rac. E vremea să te eliberezi de o zonă sumbră a amintirilor de odinioară, pentru că ceea ce ai trăit atunci, nu mai are nicio legătură cu prezentul. Închide acel capitol odată pentru totdeauna, iartă şi uită ce s-a întâmplat, pentru că acum nu mai contează absolut deloc ce laşi în urmă, ci doar concluziile folositoare extrase din experienţele respective. Concentrează-te asupra viitorului, pentru că ceea ce ai învăţat cândva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fără a duce după tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativă.

HOROSCOP 9 IUNIE. Leu. Treci printr-un moment riscant care, dacă nu e gestionat cu calm şi cu răbdare, poate sta la originea unui mare eşec ce-ţi va da bătăi de cap multă vreme. Dar dacă nu te bagi singur în gura lupului, dacă nu rişti nimic şi nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal. Tentaţia de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, e mare, dar tocmai aceasta e pericolul cel mai mare în acest caz. Poţi depăşi impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreaptă, altfel ispita rea de a călca strâmb te va costa scump. Prudenţă maximă, deci!

HOROSCOP 9 IUNIE. Fecioara. Nu te lăsa influenţat de criticile şi limitele pe care ţi le impun cei din jurul tău. Ai alături de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu eşti într-o pasă mult mai curajoasă! Dacă nu ai ţine cont de graniţele stricte ale lumii în care trăieşti, ai fi capabil de reale succese, deci luptă cu opreliştile care vin de pretutindeni, ca nu cumva să-ţi taie şi ţie elanul. Tu deţii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus cu singura condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a-ţi pune beţe în roate sau de a strecura frica în sufletul tău. Important e ce crezi tu!

Mai multe pe jurnalul.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati