Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Leii au parte de dispute, Gemenii se tem de eșec

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Leii au parte de dispute, Gemenii se tem de eșec

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Leii au parte de dispute, Gemenii se tem de eșec
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Sep 2019   •   18:00

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Berbec. Nu trebuie să tratezi impasul în care te simţi blocat ca pe cel mai rău lucru, pentru că şi piedicile au rostul lor. De data aceasta, stând o vreme pe loc, mai ai timp de gândire, ţi se oferă răgazul necesar pentru a mai trece totul în revistă şi a ajusta ce se mai poate. Nu sta pe loc lăsând orele să treacă inutil, ci implică-te serios în analiza problemei în care ai rămas captiv, pentru că poţi găsi soluţia salvatoare. Un pic detaşat de miezul evenimentelor, fără să te împingă nimic de la spate să acţionezi imediat, vezi altfel ieşirea din impas.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Taur. Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu-ţi iese, dar zi mersi că e sâmbătă şi chiar îţi poţi permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apuca din nou de treabă, dar azi… mai stai şi tu un pic!

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Gemeni. Nu eşti sigur pe forţele tale sau, dacă ai totuşi încredere în forţele proprii, atunci nu ai toate motivele şi condiţiile exterioare pentru a fi convins că te îndrepţi într-o direcţie favorabilă unei evoluţii bune în plan profesional. Ţi-e frică de un eşec, poate pentru că ai mai trăit cândva un moment similar când nu te-ai descurcat prea bine şi de aceea eşti atât de nervos şi capricios, fără a reuşi să îţi menţii dispoziţia de la o oră la alta. Ai frecvente modificări de atitudine, nu eşti consecvent în comportament şi idei şi asta nu te pune într-o lumină bună, ceilalţi neavând încredere în cei care acum spun una, mâine alta. Eşti foarte tăcut, închis, rezervat la serviciu, de aceea comunicarea e defectuoasă, generatoare de mari neînţelegeri între colegi.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Rac. Fie că munca este acum singura ta preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind uşor dezamăgitoare, fie te simţi cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor veşti bune cu privire la viitorul profesional, munceşti cu pasiune şi te dedici trup şi suflet muncii tale zilnice. Unii ar putea să te creadă obsedat de muncă, dar o faci din convingere, iar ambiţia te face să te lupţi pentru a atinge scopurile cele mai înalte. Există şi o motivaţie materială să munceşti atât, existând şi ceva concret promis la sfârşitul acestui efort care te face să tragi aşa de tare. Eşti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de învăţat sau de câştigat.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Leu. Eşti obosit de atâtea conflicte şi neînţelegeri acasă, dar azi te poţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor tale. Încearcă să nu te enervezi şi nici să ridici tonul la orice fleac, pentru că unele aspecte pot trece mai uşor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc inutil. Chiar dacă nu eşti de acord cu opiniile altora, trebuie să ţii minte că din diversitatea de păreri se nasc cele mai interesante soluţii, deci fii atent şi la ceea ce ai ceilalţi de spus. Nu numai tu ai dreptate!

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Fecioara. Întâlneşti o persoană care are un efect foarte bun asupra ta. Te motivează, te ambiţionează, îţi inspiră curajul de a-ţi exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai că te împinge de la spate, dar te şi însoţeşte pe drumul pe care l-ai ales şi, atât timp cât îl ai alături, lângă umărul tău, totul va evolua foarte bine. E altceva să ai un tovarăş de drum care să te completeze şi cu care să te consulţi în permanenţă!

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close