HOROSCOP. Aceste sunt cuplurile de zodii care se completează cel mai bine. Pot avea relații de-o viață

06 Sep 2019   •   22:00
HOROSCOP. Aceste sunt cuplurile de zodii care se completează cel mai bine. Pot avea relații de-o viață foto- Pexels

HOROSCOP. Acestea sunt cuplurile de zodii ale căror relații au cele mai mari șanse de reușită. 

HOROSCOP. Pești - Rac

Două zodii de apă, pline de sensibilitate, mereu atente la nevoile celor din jur, care se completează perfect una pe cealaltă și reușesc să trăiască în armonie. Această pereche e considerată a fi una dintre cele mai potrivite din tot zodiacul. 

HOROSCOP. Capricorn - Scorpion

Deși Scorpionul e zodie e apă, iar Capricornul de pământ, combatibilitatea lor este aproape perfectă. Amândoi sunt responsabili și curajoși. În timp ce Scorpionul are tendința de a fi extrem de răzbunător în anumite situații, Capricornul reușește să-l tempereze și acest lucru face ca relația să fie una de durată. 

HOROSCOP. Săgetător - Berbec

Semne de foc, dornice să descopere lucruri noi, să exploreze, să cucerească, să facă lucruri inovative. Printre calitățile comune se numără optimismul, determinarea și un spirit dornic de aventură. Săgetătorii au tendința de a favoriza lucrurile dinainte stabilite și simt nevoia de a ști întotdeauna care este drumul pe care trebuie să meargă, înainte de a face primul pas. Berbecul este însă mai relaxat și îi oferă întotdeauna partenerului sprijinul pe care îl caută și de care are nevoie.

HOROSCOP. Taur - Fecioară

Iar avem de-a face cu două zodii de Pământ, care sunt extrem de compatibile. Atât Taurii, cât și Fecioarele sunt foarte practice, uneori materialiste, dar mereu cu picioarele pe pământ. Știu să păstreze o limită în tot ceea ce fac sunt sunt deosebit de ambițioși, potrivit clickpentrufemei

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close