Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Aceste zodii au rămas în trecut - Trebuie să treacă peste!

HOROSCOP. Aceste zodii au rămas în trecut - Trebuie să treacă peste!

HOROSCOP. Aceste zodii au rămas în trecut - Trebuie să treacă peste!
10 Iul 2019   •   13:08

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu   diverse probleme din toate categoriile! Unii trec prin dificultăți pe plan sentimental, alții prin probleme financiare și alții prin tot felul de chestiuni! Nu există o persoană care să nu fi avut vreodată probleme, deci nu este o nenorocire, ci dimpotrivă, cu cât mai multe necazuri vom avea, cu atât mai puternici vom învăța să fim!

În urmatorul articol vă sunt prezentate zodiile care au rămas în trecut, tocmai din cauza acestor dificultăți! 

BALANȚĂ

Confruntarea balanțelor cu trecutul poate da dureri de cap tuturor celor care încearcă să-i ofere o mână de ajutor! Nimeni nu poate convinge balanța că durerea a trecut și pericolul a dispărut! 

Tendința balanței de a rămâne blocată în trecut este bine cunoscută de toți cei interesați de zodii, însă nimeni nu știe de fapt că, persoana în cauză se autosabotează. Balanțelor le place foarte mult sentimentul de suferință , dar nu cea fizică – pentru că își iubesc trupul. Acestora le place suferința emoțională și adoră să se victimizeze! 

Horoscopul anului trecut le-a prezis nativilor balanță câteva probleme de sănătate, peste amintirea cărora nu au reușit să treacă! Fie că aceste probleme au fost urmate sau nu de complicații, au lăsat urme adânci în sufletele lor.

Pentru ca balanțele să se poată simți din nou încrezătoare, independente și active, recomandarea celor de la YVE.ro este să-și accepte vindecarea și să pășească cu curaj spre viitor! Horoscopul anului 2019 le prevede multe realizări!  

RAC

Nativul rac a rămas cu sufletul în trecut! Nu-și poate uita marea iubire!

Până în prezent, nativul rac încearcă să își ascundă sentimentele pe care i le poartă celei/celui care a fost cândva prima lui iubire! Dar ce face racul atunci când trecutul îl împinge spre viitor? –Suferă! Și nu doar că suferă, ci se îndreaptă spre o majoră dependență de fostul partener. 
 

Citeste horoscopul complet pe Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close