Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii

HOROSCOP. Acestea sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii

HOROSCOP. Acestea sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Aug 2019   •   21:01

HOROSCOP Fiecare zodie are o zi a săptămânii ce-i poartă noroc. Dacă Racii se vor simţi plini de energie lunea, pentru Săgetători şi Peşti ziua de joi va fi cea care îi va aduce belşug. Vezi care este ziua ta norocoasă în funcţie de zodie.

HOROSCOP Luni - Raci
Ziua de luni este prima zi din săptămâna, prima zi de lucru şi poate fi interpretată drept un nou început. Ziua de luni este guvernată de luna şi simbolizează timpul, umbrele şi secretele.

Activităţile recomandate racilor pentru ziua de luni sunt: yoga, meditaţie, plimbările în aer liber, investiţiile, prânzul cu prietenii, schimbarea de look, acte caritabile, crearea unui program pentru restul săptămânii.

 

HOROSCOP Marţi – Berbeci şi Scorpioni
Ziua de marţi este guvernată de planetă Marte, simbolul asertivitatii, perseverenţei şi progresului.

Ziua de marţi este norocoasă pentru berbeci şi scorpioni. Berbecii se vor bucură de multă poftă de lucru şi de încredere în propriile forţe, în timp ce scorpionii simt că-şi găsesc sensul lor pe pământ.

Activităţile recomandate berbecilor şi scorpionilor pentru ziua de marţi sunt începerea unui proiect nou, a unei diete, organizarea casei şi biroului, exprimarea gândurilor şi ideilor, sportul. 

HOROSCOP Continuarea pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close