Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ascund partea vulnerabilă față de ceilalți

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ascund partea vulnerabilă față de ceilalți

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ascund partea vulnerabilă față de ceilalți
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Iul 2019   •   14:44

HOROSCOP. Unii dintre noi ne păstrăm fricile și nesiguranțele doar pentru tine din teama de a ne arăta latura sensibilă față de ceilalți și de a nu părea slabi în fața lor. Însă, există și persoane care se deschid complet din dorința de a fi sinceri și transparenți cu cei din jur.

HOROSCOP Rac
Femeile în zodia Rac sunt extrem de sensibile și pun pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv relațiile amoroase pe care le au. Se simt nesigure atunci când nu au parte de afecțiunea de care ele dau dovadă și se pot simți chiar excluse. În aceeași măsură, dau vina pe cei din jur decât să își asume responsabilitățile atunci când este cazul. Nu este de mirare faptul că mereu vor găsi câte o persoană vinovată de eșecurile lor.

HOROSCOP Fecioară
Este deja cunoscut faptul că Fecioarele sunt critice atât cu propria persoană, cât și cu persoanele din jurul lor. Își vor dori mereu să aibă dreptate și să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Se tem de faptul să nu existe vreun lucru pe care să nu îl știe sau să îl gestioneze așa cum este obișnuită să facă. Își ascund nesiguranțele testându-i pe cei din jur și punându-i în situații limite, doar pentru a-i pune la încercare.

Continuarea pe elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close