Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care cred că au lumea la picioarele lor

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care cred că au lumea la picioarele lor

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care cred că au lumea la picioarele lor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Sep 2019   •   23:47

Atitudinea este totul, nu? Când cineva simte că i se cuvine ceva, nu este neaparăt un lucru rău: este doar atitudinea care permite cuiva să obțină ceea ce își dorește, pentru că acea persoană chiar crede că acel lucru este de drept al ei.

Capricorn

Capricornii nu au nimic de dovedit, pentru că ei trăiesc cu impresia că sunt perfecți. Problema cu această atitudine este că nu toată lumea crede acest lucru. Capricornii simt că lumea este la picioarele lor și că pot să obțină tot ce își doresc.

Fecioară

Fecioarele nu cer multe lucruri, dar și atunci când cer se așteaptă să primească. Fecioarele sunt ambițioase și sunt gata să facă orice pentru a obține ce își doresc. Fecioarele nu acceptă o opinie diferită de a lor.

Leu

Leii se așteaptă ca toți cei din jurul lor să îi adore și chiar sunt de părere că li se cuvine o viață plină de bani și respect. Leii sunt atât de încântați când vine vorba de propria persoană, încât se aștepte ca oamenii cu care interacționează să fie conștienți de cât de „importanți” sunt.

Berbec

Pe lângă faptul că sunt de părere că li se cuvin o mulțime de lucruri, aceștia se așteaptă ca și tu să știi acest lucru asemeni unui adevăr în viață. Berbecii nu acceptă mai puțin, pentru că sunt de părere că tot ce își doresc li se cuvine.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close