Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care mimează iubirea. Să nu ai niciodată încredere în ele

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care mimează iubirea. Să nu ai niciodată încredere în ele

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care mimează iubirea. Să nu ai niciodată încredere în ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iul 2019   •   15:36

HOROSCOP. Știm că în complicata societate de azi e extrem de greu să găsești iubirea adevărată, dar cu cele 3 zodii de mai jos acest demers se transformă mai degrabă într-o misiune imposibilă

HOROSCOP Gemeni

La prima vedere, ai spune că un om atât de comunicativ, de deschis și de plin de viață nu poate să fie altceva decât un iubit sau o iubită perfectă. Zodia Gemeni reprezintă expresia cea mai distractivă a sociabilității pe care o poate oferi zodiacul: se înțelege aproape cu oricine, e fun și glumeață și pare să nu se supere niciodată cu adevărat pe cineva În realitate, toate indiciile de mai sus sunt rele, chiar foarte rele. De ce? Deoarece evidențiază faptul că sentimentele profunde nu prea au ce căuta în sufletul unui Geamăn autentic.

HOROSCOP Gemenii sunt curioși, prietenoși, adoră să își facă cunoștințe noi și să flirteze. Dacă știi cum să îi atragi constant atenția, e foarte posibil să se îndrăgostească de tine și să rămână ceva vreme în compania ta, dar, până la urmă, se va plictisi de mimat iubirea și angajamentul etern și va trece la următoarea pradă, proaspătă și tentantă.

HOROSCOP Continuarea pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close