Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu pot iubi

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu pot iubi

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu pot iubi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Oct 2019   •   23:39

HOROSCOP. Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care putem să-l trăim. Se spune că un om care nu a iubit niciodată nu trăiește cu adevărat. Cu toate acestea, astrele ne spun că în horoscop există 6 zodii fără emoții care nu vor ști niciodată ce înseamnă dragostea. Vezi mai jos care sunt acestea!

HOROSCOP. Balanță - Balanța a suferit multe dezamăgiri în dragoste. Pentru că este o fire sensibilă, a ajuns să nu mai aibă încredere în bărbați. Va accepta să aibă pe cineva în viața ei doar ca să îi țină de urât, pentru că știe că mai devreme sau mai târziu el va pleca și crede că este mai bine să nu se atașeze. 

HOROSCOP. Fecioară - Această zodie nu își poate împărți sentimentele cu nimeni. Petrece foarte mult timp în oglindă și este preocupată doar de persoana ei. Partenerul de viață trebuie să o copleșească zilnic cu declarații de dragoste și să îi spună cât de frumoasă este. 

Chiar dacă a avut numai relații de lungă durată, Fecioara nu s-a putut atașa de niciun bărbat. Este o fire egoistă și, mai presus de toate, nu îi place să își distrugă machiajul pentru nimeni. Așa că și-a impus să nu se atașeze de niciun bărbat., scrie divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close