Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Află-i secretele înainte de a ajunge în pat! Ce fetișuri are în funcție de zodie?

HOROSCOP. Află-i secretele înainte de a ajunge în pat! Ce fetișuri are în funcție de zodie?

HOROSCOP. Află-i secretele înainte de a ajunge în pat! Ce fetișuri are în funcție de zodie?
05 Sep 2018   •   19:32

Caracterul sexual al fiecarei persoane poate fi interpretat in functie de semnul zodiacal care o reprezinta.

In ciuda faptului ca exista preferinte sexuale in functie de zodie, se face aratata si o latura sexuala a semnelor zodiacale, considerata de multi mai ascunsa. Este vorba despre fetisurile acestora si despre unele preferinte sexuale. In cele ce urmeaza vom vedea care sunt punctele extreme preferate de zodii.

BERBEC

Berbecii prefera parteneri foarte experimentati si nu se dau in laturi de la sex oral, practica pe care o efecuteaza pe baza de reciprocitate. Taria de caracter si incapatanarea specifica berbecilor, mai ales in cazul barbatilor, se manifesta si intre asternuturi, motiv pentru care, pentru un barbat berbec, o partida de sex oral trebuie sa contina tot “tacamul”, de la inceput pana la ejaculare.


Femeile berbeci sunt, la randul lor, in goana dupa orgasme rapide si explozive, pentru obtinerea carora nu se dau in laturi de la a fi satisfacute atat oral cat si prin autosatisfacere.

TAUR

Taurii au fetisuri care implica cel putin un partener. Barbatii isi doresc deopotriva sa fie satisfacuti de doua femei in acelasi timp si peste tot. Pentru o partida de sex reusita este necesar ca femeia sa acorde atentie tuturor zonelor intime ale sale si sa lase, astfel, orice prejudecata la o parte.

In cazul femeilor taur, fetisul suprem pentru ele este sexul cu doi barbati sau un “menage a trois” cu un barbat si o femeie. Prejudecatile trebuie lasate, de asemenea, la usa dormitorului, liberatea de exprimare sexuala fiind esentiala pentru satisfacerea femeii taur.
 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: zodie pat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close