Antena 3 Horoscop HOROSCOP ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Cum votează românii în funcție de zodie

HOROSCOP ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Cum votează românii în funcție de zodie

26 Mai 2019   •   17:05
HOROSCOP ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Cum votează românii în funcție de zodie
Sursa foto: foto- Pexels

HOROSCOP ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Știința încearcă să dovedească cum funcționează creierul atunci când vine vorba despre înclinațiile politice, dar și astrologia poate dovedi aceste lucruri. Felul în care văd lucrurile unele zodii poate arăta dacă sunt liberali sau conservatori.

HOROSCOP BERBEC. Berbecii sunt liberali. Ei vor să creadă în ideea că fiecare om poate fi fericit și mulțumit de viața lui. Va lupta mereu pentru convingerile sale și ale celorlalți și pentru drepturile lor, indiferent de rasă sau orientarea sexuală. 

HOROSCOP TAUR. Când sunt obișnuiți cu viața într-un anume fel și, din anumite motive, societatea începe să schimbe regulile, devin puțin dați peste cap. Aceasta este definiția conservatorismului. 

HOROSCOP GEMENI. Fiind extrem de curioși, Gemenii își lasă mintea deschisă pentru numeroase opinii. Ei au tendința să își exprime opinia tuturor, chiar și pe Twitter. Dacă cineva încearcă să-i convingă că nu au dreptate, se vor folosi de inteligență pentru a le arăta de ce văd lucrurile într-un anume fel, dar vor accepta și punctul celuilalt de vedere. 

HOROSCOP RAC. Ei aleg drumul moralității de fiecare dată când le iese în cale o oportunitate. Dar au tendința să creadă că toate părerile lor sunt cele corecte. 

HOROSCOP LEU. Cred despre ei înșiși că sunt lideri și tocmai de aceea se folosesc de convingerile lor pentru a-i conduce pe ceilalți în mod eficient. Pentru ei, există o soluție la orice. Au o mare compasiune pentru ceilalți și vor ca toți să fie fericiți, chiar dacă au opinii diferite de ale lor. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Se poziționează pe partea conservatoare a oricărei dezbateri. Acest lucru poate fi și bun și rău, deși au tendința să fie destul de critic atât cu ei, cât și cu ceilalți. De multe ori încearcă să-i facă pe oameni să-și schimbe gândirea, să vadă lucrurile ca ei. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele preferă să rămână neutre, pentru ele asta înseamnă să fie corecte. Sunt de părere că dacă iau decizii politice ar putea să-și piardă prieteni. Armonia e un lucru esențial pentru ele. 

HOROSCOP SCORPION. Sunt foarte hotărâți și siguri pe convigerile lor. Și vor veni cu numeroase argumente pentru ca ceilalți să le înțeleagă punctul de vedere. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. „Nu poți să te distrezi dacă ești atât de ocupat să-i judeci pe toți de pe ringul de dans”. Așa gândesc Săgetătorii. Pentru ei e important să se distreze, iar să spună altor persoane cum ar trebui să-și trăiască viața nu e o idee bună pentru ei. Prețuiesc valoarea libertății și cred că fiecare are nevoie de libertatea lui pentru a exprima cine sunt. 

HOROSCOP CAPRICORN. Le place ideea de a păstra tradiția. Sunt regii/ reginele rutinei. Viața fără rutină e o viață plină de haos, care pentru ei e foarte neatrăgătoare. Valorile familiei lor au un mare impact în decizia lor de a vota. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Ei sunt regii/ reginel eliberalilor. Vor ca întreaga lume să progreseze cât de mult se poate și ca toți să fie tratați în mod egal. Spiritul lor liber și dorința de aventură și de a încerca lucruri noi îi ajută să-și vadă viața dintr-o anumită perspectivă. 

HOROSCOP PEȘTI. Partea spirituală e foarte dezvoltată la ei. Se spune că sunt cele mai religioase zodii. Religia, uneori e folosită pentru a restrânge gândirea modernă, iar aceste credințe mai stricte ale lor îi pot împiedica să fie deschiși la părerile liberale. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close