Antena 3 Horoscop HOROSCOP arab. Ce semn ești în acest tip de zodiac și cum îți influențează destinul

HOROSCOP arab. Ce semn ești în acest tip de zodiac și cum îți influențează destinul

02 Mai 2019   •   12:27
HOROSCOP arab. Ce semn ești în acest tip de zodiac și cum îți influențează destinul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Descoperă ce armă albă simbolizează destinul tău, potrivit astrologiei arabe. Află cum te influenţează zodiile arabe şi ce spun despre caracterul, dar şi viitorul tău.

HOROSCOP. Află în lista de mai jos care este zodia ta:

Sabia: 24 noiembrie - 3 ianuarie
Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie
Arcul: 11 februarie - 19 martie
Cuţitul: 20 martie - 1 mai
Pumnalul: 2 mai - 15iunie
Suliţa: 16 iunie - 22 iulie
Praştia: 23 iulie - 4 septembrie
Spada: 5 septembrie - 14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie - 23 noiembrie

HOROSCOP. Sabia: 24 noiembrie - 3 ianuarie

Nativii din acest semn sunt plini de energie, tot timpul în mişcare, cu chef de viaţă şi de glume. Încep multe acţiuni, pe care adesea nu le finalizează. Sunt persoane superficiale, care trebuie să înveţe ce este organizarea şi stabilitatea. Aceşti nativi sunt foarte cuceritori şi au adesea foarte mulţi pretendenţi. Le este dificil să menţină o relaţie stabilă pentru că se plictisesc repede.

HOROSCOP. Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie

Cei născuţi sub influenţa acestui semn sunt puternici, hotărâţi şi adesea par insensibili, chiar dacă nu sunt. Sunt persoane directe, care spun întotdeauna ceea ce gândesc, fără menajamente. Diplomaţia le este aproape necunoscută. Adesea nu au răbdare cu cei care îi enervează sau cu cei care par mai slabi decât ei. Ar trebui să înveţe că nu deţin adevărul absolut şi că au întotdeauna ceva de învăţat chiar şi de la cei pe care îi consideră inferiori.

HOROSCOP. Arcul: 11 februarie - 19 martie

Aceşti nativi au o fire duală. La suprafaţă par încrezători şi vor să demonstreze asta, dar de fapt se simt foarte nesiguri şi nu au încredere în forţele proprii. Sunt persoane carismatice, dar foarte chinuite de această fire duală cu care trebuie să lupte. Sunt impulsivi şi acţionează aşa cum consideră că le-ar plăcea altora şi de multe ori regretă deciziile luate astfel. Trebuie să înveţe să echilibreze cele două laturi ale vieţii lor pentru a avea parte de linişte.

HOROSCOP. Cuţitul: 20 martie - 1 mai

Perseverenţa este cuvântul care îi defineşte cel mai bine pe aceşti nativi. Sunt persoane muncitoare, pline de energie, care nu renunţă niciodată. Trec cu uşurinţă peste dezamăgiri şi reuşesc să o ia de la capăt cu la fel de mult entuziasm. Au puterea de a realiza ceea ce îşi doresc cel mai mult. Impulsivitatea este unul dintre defectele lor majore. În clipele de furie reacţionează brutal, dar apoi regretă.

HOROSCOP.  Pumnalul: 2 mai - 15 iunie

Cei născuţi în zodia pumnalului sunt persoane stabile, care visează să ajungă cât mai sus pe treptele sociale.
Muncesc foarte mult pentru a ajunge acolo unde visează. Îşi doresc o viaţă de familie la fel de stabilă şi foarte rar se implică în relaţii care par să nu aibă niciun viitor. De multe ori iau asupra lor foarte multe responsabilităţi, ceea ce îi face să fie mereu ocupaţi. Riscă să-şi distrugă sănătatea din această cauză.

Mai multe pe eva.ro.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close