Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Bacalaureat 2019! Ce zodii vor fi avantajate de astre în timpul examenelor

Horoscop Bacalaureat 2019! Ce zodii vor fi avantajate de astre în timpul examenelor

Horoscop Bacalaureat 2019! Ce zodii vor fi avantajate de astre în timpul examenelor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Iun 2019   •   08:40

Suntem în perioada Baclaureatului 2019. În plan astrologic, după studiul și analizele făcute, există un singur aspect de vulnerabilitate care poate influența fiecare candidat, indiferent de apartenența semnului zodiacal sau ascendentulului. susține astrologul Ioan Burculeț.

Intervalul 1 - 4 iulie se va defini printr-un singur aspect de vulnerabilitate care poate induce unor candidați aspecte stresante, de conflict în vedere expunerii și a ideilor în sine, susține specialistul în astrologie Ioan Burculeț. Cu toate acestea, va fi o perioadă favorabilă datorită fenomenului de Luna Nouă, care are loc pe 2 iulie și care prin dinamica, încărcătura și modul de manifestare îl va ajuta și pe cel mai nepregătit candidat să se regăsească și să facă o supriză plăcută în acest interval.

Racul (zodiac în care ne aflăm) gestionează de la sine memoria, calitățile intuitive, expunerile, inspirația de moment și iată cum, dacă în prima zi de susținere a examenelor scrise (1 iulie), aspectele la prima vedere par complicate, ulterior toate nuanțele vor fi bine aspectate astfel încât mulți dintre cei care vor susține examenele de Bacalaureat 2019 vor face suprize frumoase.

Aspectul emoțional este bine întărit în această perioadă și nu vor constitui un stres suplimentar emoțiile negative, grijile, trăirile în sine; pentru că, cel mai important aspect în vederea susținerii unui examen este latura psiho-emoțională, și atunci putem vorbi despre o perioadă care confera avantaje din belșug.

Detalii, pe wowbiz.ro.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close