Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum poți face mulți bani cu Mercur retrograd

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum poți face mulți bani cu Mercur retrograd

Mercur retrograd 2022. Până 23 mai, Mercur este retrograd în Gemeni, urmând ca de pe 22 mai și până pe 3 iunie Mercur să fie retrograd în Taur. Este un moment foarte frumos care formează aspecte multe și care ne dă ocazia să fim inteligenți, geniali, eficienți, să avem un randament bun și să folosim la maximum lucrurile bune pe care le avem acum.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum poți face mulți bani cu Mercur retrograd
Sursa foto: captură video
de Gabriel Dano    |    11 Mai 2022   •   17:54

Mercur retrograd 2022. Potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, Gemenii vorbesc despre înțelegere, cunoaștere, discuții, contracte, negocieri, iar Taurul vorbește despre bani, câștig.

"Așadar, ne punem mintea la contribuție, încercăm să fim isteți și avem șansa ca din ideile noastre, din ceea de învățăm, acumulăm, procesăm, acumulăm, transformăm, adaptăm la personalitatea noastră și la talentele noastre astfel încât cu capul nostru și cu capacitățile noastre să ne descurcăm ceva mai bine financiar.

Aspectele pe care Mercur le face nu sunt rele și este una dintre acele retrogradări care poate descurca multe ițe înodate până acum, dacă n-am fost destul de pricepuți, dar ni s-ar fi potrivit o anumit activitate, dacă eram un pic mai atenți la anumite detalii care priveau drepturile și obligațiile noastre într-un contract de colaborare, de exemplu", a explicat Camelia Pătrășcanu.

Potrivit astrologului, când Mercur retrogradează are șanse să repare ceva.

"Acum, în perioada aceasta de retrogradare și mai ales financiar vorbind când retrogradează în 23 mai - 3 iunie în Taur, semn al banilor, repară niște inițiative pe care le avem acum la început de mai, până pe 10 mai. Deci, e bine să avem idei, e bine să ne punem capul la contribuție, chiar să ne informăm, să citim, să discutăm, însă trebuie să ținem cont că aceste gânduri și soluții pentru că Mercur retrogradează, le verifică și apoi când se va întoarce drept, în a doua jumătate a lunii iunie, statuează: da, am gândit bine, da, pot să semnez contractul, dar, e bună strategia aceasta", a mai explicat astrologul.

Cum sunt influențate zodiile de Mercur retrograd

Berbec

Multe calcule și analize până pe 22 mai. legate de cunoștințele lor, date, cifre. Au nevoie să mai acumuleze sau să-și mai răspundă la niște întrebări, iar apoi vorbesc efectiv de bani. Demersul trebuie să fie al lor, banii lor, pentru că din altă parte nu este recomandat să ia.

Taur

Acest Mercur retrograd aduce preocupare pentru bani, mai ales acum până pe 22 mai. Simt că e momentul să câștige ceva, însă Mercur retrogradează în semnul lor zodiacal, deci atitudinea lor este importantă, nu a celorlați.

Gemeni

E foarte important în această perioadă echilibrul nervos, nota în care gândesc despre ei și despre o situație în care sunt prinși. Mercur retrograd le recomandă să-și analizeze pașii pe care i-au făcut, dar și atitudinea, dispoziția, ca să nu piardă cumva pe mâna lor.

Rac

Perioada cu Mercur retrograd poate viza sănătatea, mai ales psihică. Banii pot depinde de cât de dificilă sau obositoare este o colaborare. Pe de altă parte, simt că nu sunt recunoscuți sau nu sunt puși în lumina corectă și de aceea după 23 mai prind glas și își cer locul de drept.

Leu

Mercur retrograd vizează planuri și proiecte noi și avangradiste sau schimbări îndrăznețe în viață, mai ales în perioada 23 mai - 3 iunie, când Mercur retrogradează în zona statului și al carierei. Este posibil să analizeze o intenție de a lor sau o propunere luată zilele acestea și să vadă dacă le este potrivită. Răspunsul le poate modela viața.

Fecioară

Mercur retrograd vorbește despre împlinire, reputație și carieră. Acum au ocazia să lupte pentru un statut mai mare sau o funcție mai mare, dar numai prin abilitățile lor intelectuale pot ajunge la o condiție mai bună. Trebuie să aibă curajul să-și etaleze aceste cunoștințe.

Balanță

Balanțele întorc pe toate părțile niște idei sau niște intenții și proiecte și sunt interesate mai ales de aspectele morale. Retrogradarea se va dovedi delicată din punct de vedere financiar. Tendința de a crede că pierd bani din partea cuiva.

Scorpion

Au nevoie de niște soluții astfel încât să micșoreze niște pagube sau să poată pune mâna pe niște bani sau pe niște bunuri la timp, ca să nu aibă o pagubă. Multe dintre aceste aspecte trec prin hățișuri juridice. Mercur retrograd le este de mare ajutor pentru că le dă timp mai rezolve niște hârtii nerezolvate la timp, astfel încât să nu piardă niște beneficii sau oportunități.

Săgetător

Pentru Săgetptori banii vin și în funcție de cât de credibili sunt ei. Este foarte posibil ca în orice întreprind acum să fie foarte importantă credibilitatea.Trebuie să se asigure că termenii sunt clar transmiși, că sunt înțeleși corect. După 23 mai, Mercur retrogradează în zona muncii, a planurilor pe care și le fac și le cere să fie foarte practici și aplicați și să muncească, deci să se țină ei de termene.

Capricorn

Maniera în care se rezolva lucrurile, atât la muncă, cât și pe lângă muncă, cere mai multă supleță mentală și adaptabilitate. Lucrurile se pot rezolva pe mai multe căi. Poate că aceste sugestii le primesc nu de la persoane atât de experimentate cum sunt Capricornii, dar care merită ascultate, pentru că au o mai mare lejeritate de a gândi soluții.

Vărsător

Banii pot veni resursele pe care le au, nu atât ei personal, cât în familie. Au nevoie de o minte sclipitoare ca să găsească soluții geniale la problemele materiale care se pun. Mercur retrograd le poate aduce o soluție la o problemă locativă.

Pești

Mercur retrogradează în zona siguranței de sine. Vor multe, iar Mercur îi îndeamnă să-și întindă aripile, dar trebuie să aibă încredere și să nu ezite. Trebuie să se ducă pe direcția pe care și-au fixat-o, să pună în practică ideile și proiectele.

Urmăriți previziunile pe larg AICI.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Mercur Retrograd
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close