Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Casandra 13 - 19 mai 2019. Săptămâna aceasta va fi plină de distracții

Horoscop Casandra 13 - 19 mai 2019. Săptămâna aceasta va fi plină de distracții

Horoscop Casandra 13 - 19 mai 2019. Săptămâna aceasta va fi plină de distracții
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    10 Mai 2019   •   16:58

Horoscop GEMENI: Ambitiosul Marte este in semnul dumneavoastra si va declansa multa activitate in propria viata, facandu-va dornici sa munciti din greu pentru a va sustine propriile interese. Va veti afirma, mai ales ca simtiti ca este o sansa sa aratati lumii de ce sunteti in stare.

Horoscop RAC: Realizati ca este greu sa primiti finantari pentru orice proiect vreti sa-l indepliniti. Acest lucru va irita si puteti deveni chiar propriul vrajmas. Pentru a evita aceste mici acte de infrangere este bine sa fiti constienti ce rostiti si catre cine...

Horoscop LEU: Va doriti sa lucrati astazi pentru a face schimbarile in ziua urmatoare. Din cauza naturii aprinse a lui Marte, cel mai bun mod de a lucra in grupuri este de a va converti nevoile cu acestia, astfel incat sa fie un castig pentru fiecare.

Horoscop FECIOARA: Pentru prima oara in doi ani, Marte sta in partea de sus a diagramei si va trezeste ambitia de a realiza tot felul de obiective. Ideal ar fi sa deveniti toleranti cu cei din jur, mai ales ca in aceste zile sunteti greu de suportat.

Horoscop BALANTA: Doriti sa va extindeti orizonturile, sa faceti multa munca creativa, intelectuala si sa descoperiti noi idei. Cu-adevarat curios vi se pare ca altii ar trebui sa creada ca sunteti geniali. Convingeti-i!

Continuarea pe magazin.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close